Demura Günaydın, Bebeğim 3 aylık, haftaya havuza gitmeyi düşünüyoruz. Daha önce giden varsa dikkat etmemiz gereken bir şey var mı, önerileriniz olur mu?
Merveensarelisa Demura bence hiç sokmayın suların ne zaman degistigi belli değil enfeksiyon flan kapar Allah korusun koyun bebek arabasina uyusun tabi genede siz bilirsiniz
GiybetReis Demura ben pandemi var diye havuza hıc götürmemiştim ama kocaman 80cm yuksekliğinde bi havuz almıştım. Boyun simidiyle yüzüyordu geçen yaz. 3-6 ay arası her gün yüzdürdüm inanın cok iyi geldi gaz sorunumuz bile bitti🌸
Demura Uykusuzhergeceeee 3 aylıktan başlıyor sudan korkmaması için bir deneme dersine götürmeyi istiyoruz
Demura Merveensarelisa uyku için değil de refleksleri ve sudan korkmaması için bir deneme dersine götürmeyi düşünüyoruz. Temizlik işini sorayım eğitmene, hafta içi kimse yokken Sabah vakti götüreceğiz ama yine de bilemiyor tabii insan
Demura Brcklc bebeğin refleksleri ve sudan korkmaması için deneme dersine götüreceğiz. İki merkez varmış birinde spa havuzunda birinde ebeveynle birlikte büyük havuzda yapılıyormuş
Brcklc Demura ben hep şundan yanayım sakınan gize çöp batıyor nekadar pamuklara sarsak çocuklar okadar hasta oluyorlar biz nasıl büyüdük denizde sokalarda gazoz kapağı topliyarak ben oğlumu bı yasina kadar suyada soktum herşeyde yaptım biiki kez hasta oluyor sonra sonra alışıyor vücut eve halis etmek çözüm değil bu seferde dışarı ciciinca kresde anaokulunda yakalaniyorlar yaocak bişey yok
Angelll35 Brcklc sakınan göze çöp batar evet ama göz göre göre de bazı şeyler yapılmaz 3 aylık bebek enfeksiyonlara çok açık bence en az 6 ayı doldurmalı uzmanlar o şekilde öneriyor
Demura Brcklc ben de katılıyorum fikrinize, evde köpeğimiz de var zaten öyle sakınan insanlar değiliz ama havuz cildine zarar verir mi önden bir önlem almak gerekir mi diye bi sormak istedim. Teşekkürler
AslanannesiAyse Demura klorlu su iyi değil bence evde kendiniz bi havuz oluşturup sokun daha çok eğlenir
Demura AslanannesiAyse evde öyle bir ortam yok maalesef küvet falan da yok keşke alan olsa şişme havuz falan koyardık ama yer yok
Angelll35 Demura bizim doktorumuz aşıları tamamlanmadan havuza yada denize sokmayın demişti en az 6 ayı doldurmuş olması gerekiyor
1prens1prensesannesii Demura kızım 3 aylıkken spaya götürdüm 4 aylikken büyük havuza.temizliginden emindim goturdugum yerin gözümün önünde temizlik yapılıyordu.oma uygun bir simit aldım.havuz beziyle yuzdurdum .çıkarınca hemen havluya sardım ortam sıcaktı zaten .hicbirsey olmadı valla .çokta iyi geldi.
Umutefem Canim 6 ayi doldurdugunda götürürsünüz bence , bebekler 6. aydan sonra yüzme reflexi geriliyormus zaten
Demura Umutefem yazın zaten muhakkak gideriz denize ama Ankara imkanlarında yaza kadar gidilebilir havuza diye düşündük bakalım doktor ne diyecek. Teşekkürler
Yasemin38 Demura özel hastanelerde spa alanları var öyle yerleri değerlendirsen canım. Genel havuz için çok küçük hertürlü riske açık tabiki karar senin
Demura Yasemin38 spa merkezine götürmeyi de düşünüyorum ama havuzda amaç biraz daha farklı oluyor sadece rahatlamadan ziyade. Teşekkür ederim