Prenses070219 çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah bu günlerde iki kere düşük yaptım hem bedensel hem psikolojik zor bir durumken Allah beterini yaşatsın size bunları reva görenlere biz kızımla o hastanede 10 gün covid zaturesi nden enfeksiyon bölümünde yattık açıkçası sıkıntılı bir durum du diye mi bilmiyorum hem doktor hem hemşire hepsi çok ilgi alaka gösterdiler özel bir hastaneden çok daha donanımlı ve hiç bir şey atlanmadi kızım iki yaşındaydı damar yolu zor bulunuyor diye her seferinde iki hemşire bir doktor gelirdi mutlaka gece uyandirmamak için damardan verilen antibiyotik saati ni bile rica ettiğim için uyumadan önce veriyorlardı ilacı ben çok memnun kalmıştım ancak bizimki çok farklı ve riskli bir durumdu zaten o dönemde özel hastaneler almıyordu covid hastasını devlet para alamazsınız dediği için mecburi tedavi olması sebebi ile para teklif ettiğimiz halde almamisti hoc bir hastane mecburiyetten gitmiştim ama devlet hastanesi nde artık çok kötü davranıyormus bunu anladım ki her doktor elbette aynı değil bazıları iyi ki var bazıları ise nankör haketmeyen insan olamamislar bebeğinizi bile yanınıza vermemeleri nasıl bir vijdansiz olduklarını gösteriyor 😠