Deletedmom_23 Egem06 Normal bir fiyat ben saatine 250 tl alıyordum İstanbul’da. Branşım matematik değil.
Egem06 oglumuz01 bir de akrabamız yalandan dedim ücretli gelirsin diye anında 1.5 saat veririm 300 dedi ben şok 😳 ne bileyim önce insan yalandan ne parası aşkolsun öyle şey mi olır desin ben de ısrar edeyim 🤭
Morusevenanne Egem06 neden 1bucuk saat harcasın ki her hafta sizin için? Avukatlar bişey danısmak için bile ücret istiyor. Öğretmen neden gönüllü yapsın 🙂 ayrıca nerde yasıyorsunuz bilmiyorum ama fiyat normal
Frezya Egem06 ya aslinda youtubeda cok guzel ders anlatim videoları var ama cocuklar izlemiyor. Ben kendim ogretmenim onlardan ben bile faydalaniyordum soyle bir izliyordum okul yolunda hizlandirip. Yolda 40 dk bos durmaktansa. Biz kucukken yoktu bunlar.
Egem06 Herkescokitici bende İngilizce bölümü mezunuyum İngilizcem de iyi ama öğretmen değilim bende ders versem mi ki
Mrvhtp81 Egem06 tanıdıklarınıza belki verebilirsiniz ama yasal değil sertifika yada öğretmen vasfiniz yok ise suçlu ve borçlu duruma bile gelebilirsiniz dikkat
Uykusuzzz Egem06 verebilirsiniz. Vasıfsız olan bir sürü öğretmen varken sizin bölümünüzde ders vermek tuhaf kaçmaz. Şuan bilmem ne bölümünden ücretli öğretmenlik yapan öyle çok kişi varkiiii!!!
Frezya Egem06 soru cozdurme uygulamalari var bir de soru basina 1 2 tl idi ucreti su an izindeyim bakmadim fiyatlarina. Siz de youtube ve bu paket ile ilerlerseniz ekonomik olabilir maddi durum nedir bilmiyorum
alinaannee Egem06 çok bu ücret profesör filansa uygun tabi öğretmenim saati 100-150 tl arası değiyor ücretler
Kutay27 Egem06 ooo çok demiş ben geçen sene 2. Sinif öğrencisine 100 tl veriyordum.ama bir saat bazen üzüyor 1.5 saat oluyordu göz ardı ediyordum.
Egem06 Mrvhtp81 yok canım öylesine dedim ben çalışıyorum ona ayıracak zamanım yok eve zor yetiyorum 2 çocukla