Masalingonunannesi Ay atağını bitirip 5. Aya giren annelere ne durumdasınız duzenlerde değişiklik var miiiii
Deletedmom_11 Masalingonunannesi bizimki zaten sürekli 4.ay atağındaymış gibi davrandığı için pek bir fark olmadı sayılır sürekli ağlıyor sürekli kucakta. memedeyken çok fazla tepinip duruyor sinirleniyor onu anlayamıyorum bitek.üç buçuk aylık oldu geçer inşallah uykuları da hep düzensizdi zaten. Kafasına Ne Zaman eserse O zaman uyuyor gözleri kıpkırmızı uyumamak için ağlayıp durup direniyor işte. Sabah dörtte ağlama ile başlıyor sürekli 🤷🏻♀️🙈
Esralitugram 14 gün var inşallah 4. Ayın bitmesine. Bir an önce biter yoksa ben bittimm uyku gözünden akıyor ama o kadar çok uymamak için direniyor ki sonra sebepsiz ağlama krizleri😣😣😣
Masalingonunannesi Esralitugram inşallah bekledigimize deger cok merak ediyorum eski düzenimize donecekmiyiz. Biz neredeyse geceleri tek beslenme ve tek uykuya düşmüştük qma hersey altustu oldu suan. 3 gununuz var 5 aylik olmaya 4 gozle bekliyorum
Masalingonunannesi Esralitugram önceleri kucagimda hic durmak istemezdi ya yerde ya kanepede yada besiginde yatip elleriyle bile gayet guzel vakit geciridi cok kucakta durmayi istemezdi ama suan hep kucakta olmak istiyor hic biseyle oyalanmiyor sizinkide oylemi
Esralitugram Tugba06 tam 3 buçuk aylıkken ilk meme reddi ile başladı tek göğsümü almadı çok şükür geri tuttu
__43 Esralitugram 3 buçuk aylık sanırım atak haftasına girdik gece deliksiz uyuyan çocuğum 2 gündür sürekli uyanıyo ve zor uyutuyorum ana kucağında veya yerde yatırdığımda kendi kendine oynardı ama şimdi yok sürekli ağlıyo ve kucak istiyo mama reddi yapıyor 😭😭
199629 Masalingonunannesi vallaa ben de aynı durumdayim eskiden uykusuz duzenliydi şimdi kaç kere kalktığımi bilmiyorum alışkanlık haline getirdi iyice sürekli kucakta 😫😫
Esralitugram Masalingonunannesi benimki de öyle kucakta ondan mutlusu yok yatırmak istediğim de sesiyle yıkıyor ortalığı 😄geçeer inşaallah tek korkumm 5. Ayda da hala bu şekil devam etmesi😒
phedra Deletedmom_11 sanki benim oğlumu anlatmışsınız. Bazen o kadar aksi oluyor ki ne istediğini anlayamıyorum. 2 gündür uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum ama şu atak bitince de bir şeyler düzelir mi hiç umudum kalmadı diyorum 😥
Yamanmoms Delirmek uzereyim 15 gun kaldi 4. Ayin bitmesine yani 4 ay 14 gunluk bebegim nefes aldirmiyor onceko ataklari hic hissetmemistik simdi memeden ve kucaktan ayrilmiyor asla uyumuyor cildiracagim
Masalingonunannesi Ares01 5 ay biteli 2 gunumuz mu oldu inşallah bizde eskiye doneriz inanın gecimsiz kaynana gibi kızım hicbiseyden memnun degil birde eski duzen qlt ust olunca bizlerde bitik duurmda oluyoruz
Ares01 Masalingonunannesi hayır atak biteli 2 gün oldu 4 ay 27 günlüğüz eski düzenimize döndük iyiyiz çok şükür
Masalingonunannesi Kuzeyinko valla bende cozemedigim icin post actm 19.5 hafta dediler suan 21. Haftadayiz hala ayni hala ayni