Gryffindor Oğlum 7 aylık olacak hala izi belli değil. Her sorduğumda çıkar diyor doktor ama sanki geç oldu iyice. Yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla bu aylarda kabuk vardı kollarında. Sizlerin ne zaman belli oldu izi
Dondurmalikahve Gryffindor bazen yara olmadam da tutuyor onun bi testi varmış tam olarak bilmiyorum ama zamanında annem abime yaptırmış aşı tutmamış tekrar aşı olmuş ama yara olmayıp tutanda olıyor.
Gryffindor Dondurmalikahve Bakalım bir kere daha soracağım doktora olmadı testini yaptırıcam. Ama olabiliyormuş demek ki bana yara olmazsa tutmamıştır demişti annemler
FHKK Gryffindor zamanla o kırmızlık yerine iz alıyor zaten, sağlık ocağı hemşiremiz demişi. Tutmasa kırmızılıkta olmazdı 🤗
Gryffindor FHKK Ay iyi bari ya. Ben hep o diğer bebeklerdeki kabuklu görüntüyü beklediğim için acaba dedim. Çok sağol 😍
FHKK Gryffindor Bizde de kabuklanma olmadı canım, ama için rahat etsin sende sağlık ocağına sorabilirsin 💕
Gryffindor FHKK Aylık kontrolünde tekrar bir sorayım bakalım. Demek benim çevremdeki yakınım olan bebekler kabuklu atlattılar bu süreci 😃 Kolay bir aşı değil ya tekrarlansın istemem yani ama sağol içim rahatladı ❤️
Gryffindor luciferrr Var tabi olmaz mı herkesin kolunda var ama benimki çok kabuklu olmuş annem öyle der. Kabuklanmayınca da tutmamış olur diyorlar ama öyle değilmiş