Wyz 14 aylik kizim var bugun kayinvalidemgilden eve geldik eve girince esim kucagindan yere koydu yurusun diye oda ayagi kaydi ensesinin ustune fayansa cok sert bi sekilde kafasini vurdu cok agladi sustu simdi uyku saati yatiricam ama uyutmalimiyim bilemedim sizce uyutuyummu sustugu icin hareketleri normal oldugu icin hastaneye goturmedim ama bayagu sert vurdu tecrubeli anneler yardim
MUGUL Wyz oğlum düştüğünde saat başı uykusunda ayagını falan gıdıklayarak bilincini kontrol edin dedi bize doktor. Tepki vermezse bilinc kaybı söz konusu olursa mutlaka getirin dedi. Geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsınız bu geceyi 🙏🏻
Dadasefe Benim oğlumda yataktan düştü dün yüzünün üzerine 2saat uyutmadım kontrol ettm götürmedim bende
Wyz Dadasefe kizim yuksekten dusmedi ama sert zemine kafasini vurdu kut diye aksi gibi arabamiz tamirde yoksa goturecektik
Wyz Busra67 esim biseyi yok olsa belli olurdu diyo hastane evimize bayagi uzak arabamizda tamirde birinden rica etsek götürür ama hareketleri normal gibi oynuyo su an
Wyz yldrm986 tesekkur ederim haklisiniz simdilika kontrol ediuorum vunku su an hastane cok uzak gidecek vasitamizda yok yinede anormal bisey olursa bi sekilde götürürüz
Denizarya34 Wyz telaşlandırmak istemem ama doktora götürün hemen uyku hali var mı fışkırır tarzda kustumu baygınlık hali var mı bunlar yoksa yinede bi film çekilsin bence ense diyotsunuz çünkü
Minikcivcivim Wyz çok sert vurduğunu görmüşsünüz kafasını vurduğunu görmüşsünüz ve hareketleri normal diye doktora götürmüyor musunuz hala. Ben olsam bir dk beklemez götürürdüm şahsen 🤷♀️
Wyz Minikcivcivim ben normalde cok evhamliyim ama esim gitmeyelim diyo icim hic rahat degil normalde araba heo kapının onunde aksi gibi bugun yok saat te gec oldu
Wyz Babe tesekkur ederim insallah yoktur ya normalde cok dusuyo kafayi ufak tefek carpiyo ama ense olup bide sert vurunca cok tedirgin oldum ilk defa oldu
Wyz Babe tesekkur ederim insallah yoktur ya normalde cok dusuyo kafayi ufak tefek carpiyo ama ense olup bide sert vurunca cok tedirgin oldum ilk defa oldu
Bebeminnie Wyz korkutmak istemem ama kuzenim kreşte karşıdan koşan arkadaşıyla çarpışıp beyin kanaması geçirdi. Öğretmen önemseyip haber vermemi cocuk da gayet normalde ertesi gün bayılınca anladılar hastanede kaldı günlerce ihmal edilecek şey değil kafatasında çatlak bile olabilir
yldrm986 Wyz canım benim,kusma,havale,burun ve kulaktan sıvı ya da kan gelmesi,denge ,uykuya meyil açısından takiplerini mutlaka yapıp en kısa zamanda hastane desteği alırsın inşallah 🙏🏻 Geçmiş olsun 🙏🏻
CerenBulut Wyz ya eşin yanında vasita neymiş canım bi şekilde götürürsün benim eşim nöbetteydi oğlum düştü hemen götürdüm ki ulaşım çok zor İnan burda normal aciller bebek oldugu için bakmıyo fakülteye götürdüm bence götür
MUGUL Wyz nasıl düştüğünü görmedim yataktan düşmüştü gözüne doğru yanağı kızarmıştı ve düştükten sonra azda olsa kustu. Dr tomografi istedi ama cektiremedik durmadı oğlum. İyi görünüyor bilinci yerinde mi diye gözlemleyin diyip gönderdi bizi
Merve15 Wyz gerekirse taksi tutun ya da ambulans çağırın.. tedirgin etmek istemem ama zamanında ablam da böyle düşmüş doktora götürmemişler çocuk düşe kalka büyür diye lise çağında epilepsi nöbetleri geçirmeye başladı ve doktorların ilk sorduğu küçükken düştü mü 2. Sorduğu ailenizde birinde var mı yani genetik mi. O yüzden ben çok korkarım düşen çocuktan içiniz rahat etsin gidiverin o kadar sert düştüyse