Suzan_ay81 Merhaba bayanlar adetim 5 gun gecikti acaba hamilemiyim ? 9 bucuk aylik bebegim var emiyor ve ona zarari olurmu hamileysem
Asyaaass Suzan_ay81 ya nedense bende kızım 9 aylıkken böyle bir. Sey yasadım hamıle degıl mısım hatta benim 6 7 gün gectı bir test yap istersen cnm zaten 1 seneye kadar böyle arada düzensız olması normal
Mirbey2021 Benimde 6 aylık oğlum var adetim düzenlidir doğumdan beri ama benimde 5 gün gecikme oluyor bugünle birlikte test yapmaya korkuyorum
Suzan_ay81 Mirbey2021 off valla canim bende korkuyorum bitane kizim bitane oglum var yeter diyodum allah uzun omurler versin cumlemizin evlatlarina
Suzan_ay81 Asyaaass insallah canim dedigin gibi olur ben hep duzenliydim hic duzensizlik yasamadim ama yarin test yapcam
ballicorek_ahmet Benimde 1 hafta gecikti 😔 dogum yapali 2 yil olacak. Cok duzenli aslinda ara ara boyle gecikme oluyor. 9 gun geciktigide oldu strestli bi donemdeyim o yuzden oluyor galiba.
ballicorek_ahmet Mirbey2021 gecen hafta oldum adet. Tam 54 gün olmadı 22 gün gecikti 🙄 korkudan öldüm öldüm dirildim 😂 birdaha böyle olursa bi kadın dogum doktoruna gidicem
Mirbey2021 Bu arada ben bu sabaha karşı bi karın ağrısı ile uyandım daha sonra uyudup uyandığımda hasta olmuş oldum bile