RasayiAA Eşimin iş yerinden arkadaşının ailesiyle bir kere görüştük, samimiyet pek yok. Bir buçuk yaşında birde bebeleri var. Sabah kahvaltıya çağırdılar eli boşta gitmek istemiyorum. Öneri verirmisinz ne alayım çok abartıya kaçmadan. 😅
mamanveutdormir RasayiAA Bebeğine ufak bi hediye oyuncak ya da kıyafet. ev içinde fincan takımı alabilirsin ☺️
Kubra3525 RasayiAA olur canım hoşuna gider hem şu a101 de bim de falan şeffaf yumurtalar var içinde oyuncak olan öyle bişeyde olur
RasayiAA mamanveutdormir yani fincan abes kaçar sanki biraz. Yeni evli olsalar normaldir de. Oyuncak güzel fikir ama teşekkürler 😍
mamanveutdormir RasayiAA kahvaltı amaçlı evet ama hani evine ilk defa gidiyorsan ev hediyesi olarak düşünmüştüm ☺️
Gizemlibirisi Ay kahvaltıya gidiyosun zaten karışık poğaca al biraz. Ben öyle yapıyorum. Akşam oturmasına giderken de tatlı meyve falan alıyoruz
Ipegim RasayiAA kek yap evden ya da kurabiye bebeğe de yazlık tişört şort takımlar var onlrdan alabilirsin bence hediyeleşme önemli ben önemsiyorum
RasayiAA Ipegim evet bende önemsiyorum eli boş gitmeyi sevmiyorum. Oyuncak tarzı bşy alacağım yanına simit poğaça. Teşekkürler 😍
Ipegim RasayiAA bence tatlı bir şeyler yap zaten kahvaltı olduğu için o yapar bi de ben mesela gideceğim bi yer varsa madame coco da 1 alana 1 bedava kampanyaları oluyo o şekilde çay bardakları falan alıp kenara koyuyorum hem çok uyguna geliyo hem güzel hem de kaliteli