Annesiballisiii Kızlar selam hayırlı geceler ❤️ 2.5 yaşında bir kızım var 18 haftalıkda gebeyim. Oruç tutmayı istiyorum da yapabilir miyim bilmiyorum. Hamile olup oruç tutacak olan varmı aranızda? Kararsız kaldım bu konuda 💐
2prenss_annesieliff_ Annesiballisiii bende yarin 12 haftalik oluyorum deneyecegim bende tutabilirsem tutacam
Kereminannesiii Annesiballisiii bende aynı durumdayım 9 haftalık hamileyim. Tutmak istiyorum ama ağzımda çok kötü bir tat var nasıl olur bilmiyorum
Zeliff Annesiballisiii ben hamileyken doktoruma danışıp tutmustum 1 buçuk aylık hamileydim. Daha bebek senin yediklerinden beslenmiyor tutabilirsin demişti.
Annesiballisiii Birkullanici Benim tek engelim susuzluk susuzluğa dayanamıyorum hiç. Gün içinde 2-3 sürahi su içiyorum hele gece sabaha karşı bardak bardak su içiyorum uyanıp
Annesiballisiii 2prenss_annesieliff_ bende deniycem ilk gün eğer çok zorlanırsam orucu bozmadan devam edicem ama diğer günler tutmam duruma göre Bakıcam
Kereminannesiii Annesiballisiii ilk gebeliğimde metalik bir tattı ama bu sefer ki biraz daha farklı hiç geçmiyor ve bir süre sonra mide bulantısı da yapabiliyor.
Birkullanici Annesiballisiii en doğrusnu o söyler ,bnmki sen tutabiliyorsan tut kendi bedenine gmre karar ver dedş
Minisinannesiii Annesiballisiii bende 13 veya 14 haftaligim tutmak istiyorm ama oğlum çok haraketli midemde de gastrit var dayanamam heralde ya kusarim ya düşüp bayılırım