Keskeuyusamm Merhaba,
9 senedir kabin memuruyum thy’de.
2 yasında oglum var.
Hamilelikte evde oturup idari izin adı altında asgari ücret alabiliyoruz.
Dogum izni sonrası da 2 yaşa kadar süt izni kapsamında gündüz mesai içeren ucuslar yapılıyor. Süt izni bitince eski tempomuza devam.
Talebi doğrultusunda yatı kesintili uçabilir yani kalma yapmaz git gel seferler uygular.o zaman da mesleğin bir cazibesi kalmaz bana göre.
Gittiği yere aile fertlerini götürebilir ben eşimi kübaya,güney afrikaya,romaya ve parise götürdüm yatı seferim vardı.Kardeşimi de Japonya ve Kübaya götürmüştüm.
Her sene 2 dış hat 2 iç hat bilet hakkı yanında sınırsız indirimli bileti vardır bunu kullanabilir cocugu vs yolcu olarak ucusa katılır otelden faydalanır.
İkamet içib İstanbul zorunlu evet kocaeliden gidip gelebler var ama birine ikametini alıp o şekilde yolu göze alanlardır.
Taşınması daha iyi olur cınku esas güzel ucuslar İstanbul havalimanından icra ediliyor. Ayda 8 boşu garanti oluyor ama bunun yanında nöbet günleri vs de boş cıkabiliyor.
Gece ucusları iki günü kapsadıgı için o şekilde de gündüz evde olabiliyor.
Bu ay 15 gün evdeydim diyebilirim.
Okyanus aşırı ucuslara 1 sene sonra hak kazanıyor
o ucuslar uzun olmasına ragmen döndüğünde jetlag sebepli izin gününden hariç boş gün veriliyor.
THY türkiyedeki en kurumsal şirkettir.
Kadınlara cocugu 6 yaşa gelene kadar 2250 tl maaşına ek cocuk parası verilir. 3 ayda bir ikramiye maaş ve özel sağlık sigortası vs gibi daha sayamayacağım bir sürü sosyal imkanı vardır.
Böyle bir ailede büyüyen cocugun da ufku en az ailesi kadar geniş olur..
Ama zor bir meslektir gece gündüz kavramı mevsim kavramı yoktur.
Bayram yılbası gibi özel günler bizim en cok ucuslarımızın oldugu günlerdir.
Ama girince de bırakılmaz hem paradan hem de bu işin dinamiğine alışınca baska bir iş yapamaz insan :)