Almilamoms Eymenimm34 etli sarma içli köfte sigara böreği patatesli börek su böreği limonata için portakal limon attım buzluğa yeter inşallah
Eymenimm34 FHKK Bende 2 senedir tutamıyorum bebeklerden şimdide emziriyorum kızım 7 aylık olucak bakalım zorlanmazsam bu sene tutacağım inşallah ☺️Hayırlı ramazanlar
Eymenimm34 Kızlar postu açtım hiç hazırlık yapmadım diiye şimdi annemle konuştum kete yapmış bizim yöreye ait birazda börek koymuş yollamış eşimle atıcam buzluğa Rabbim bin bereket versin inşallah yarın poğaça vs. bişeyler yapmayı düşünüyorum oh mis 😋😋😋😋😋
Bebegimicin1 Eymenimm34 çocuksşr uyanıkken malzemeleri tezgaha hazırlıyorum doğramam gerekenleri doğruyprum biraz oyun biraz iş yapa yapa onlsr uyuyuncada pişiriyorum paketliyorum uyanmadılarsa eğer bi kahve yapıyorum
ANT-19 Bu hafta yaptım hepsini Peynirli börek yaptım. 2 pişirim yaprak sardım İçli köfte yavpacam eşimle baboş uyudu🤭🤭
Bebegimicin1 Eymenimm34 yok canım ne hamaratı yapıyorum ama nasıl somra basım kolum her yerim ağrıyo dinlemeden ortalıkta hayalet gibi geziyorum