mylittlepony Pronutra kullanıyırdum fakat bebrğim 3-4 gn kakasını yapamıyor ( kabız değil) comfortu denemek istiyorum belki hergün yapıp rahatlar diye.. doktora sormadan kullansam bişey olurmu ? Bebeği çok gazlı olmayıp da kullanan varmı memnunmusunuz?
asocialmom mylittlepony benim kızım onu hiç sevmedi azıcık içti o gün 3 kez kaka yaptı bi daha da yapmadım tadına bakınca 🤮
Prs mylittlepony aptamil conformilde kaka sorunu yaşadık biz ben çok araştırdım içeriğindr ptobiotik yok aptamilin mamalarının şuan hipp kombiotik kullanıyorum hem tadı birebir anne sütüne cok yakın hemde kakamız düzene girdi yeniden
yldrm986 mylittlepony canım hiç gerek yok, ben 1. Aydan beri kullanıyorum ilk aylar senin gibi oldu sonra kendiliğinden geçti.Ek gıda sonrası hele günde 3 kez yapıyor.Duzeliyor yani
Yusufyigit-1 mylittlepony poposuna zeytinyağı sür canım benim bebeğimde 6 gün yapmamıştı bu sayede yaptı
mylittlepony asocialmom Prs yldrm986 Farahzeynep Eşim almış deneyelim dedik bakalm ne etki göstercek verdim hiç tadını yadırgamadı ne versen içiyo bizim tontik 😂 Yanlız bunun kıvamı daha yoğun diğerine göre daha yavaş akıyo🧐
Farahzeynep Ben 2 haftalıktan beri kullanıyorum pronutra, 1 aylıkken benim kızım da 3-4 günde bir yapıyordu, 2 aylık olunca her gün yapmaya başladı tekrar, şu an düzenli 🙄
Elegance Ben çok ama çok memnundum gazımız yoktu ama kabızlık yaşamıştık çok iyi gelmişti uzun bir süre bu mamayla devam ettik bir süre sonra başka mama denedik yine aynı sorun oldu demek ki değiştirmeyelim bir daha dedik birde yanında biogaia damla vermiştik bize uydu iyiki vardı her bebek farklı ama en iyisi deneyin 👍🏻
mylittlepony Elegance aynen işte her bebekte farklı olduğu içinn belki bize iyi gelir diye umuduyla başladm bakalm umarım işe yarar 🙏🏻
Busram57 Bende aptamil kullaniyorim 6 gundur. Asiri gaz yapti. Alisir mi diye umit ediyorum ama iste... kakasini 3 4 gunde bir yapiyor. Aptamil conformil mi alsamm diye dusunuyorim
mylittlepony Busram57 yeni başladıysanız az daha bekleyin derim bakalm alışır belki metabolizması.. her bebekte farklı oluyo tabi de ben söylerim istersenz işe yarayıp yaramadığını😉
Busram57 mylittlepony bugun daha iyi bakalim 😊 cok mama degistirdim gazina care olmadi. Bende degistirmemek icin bu sefer gittim 2400 gramlik aptamil aldim geldim 😂 aptamili aradim bana conformille normal aptamili karisitirip verebilecegimi soyledi ama simdilik iyi 😊
Prs mylittlepony normalde günde 3 kes yaprdı aptamilden sonra 4 gün filan yapamıyordu mamasına zeytinyagı koyuyordum yapıyordu.. mamayı değiştirdim biraz düzene gitmeye başladı ama asla eskisi gibi rahat yapamadı.. tam düzelmedi yine 3-4 gün yapamadıgı oluyor😞
Prs mylittlepony normalde günde 3 kes yaprdı aptamilden sonra 4 gün filan yapamıyordu mamasına zeytinyagı koyuyordum yapıyordu.. mamayı değiştirdim biraz düzene gitmeye başladı ama asla eskisi gibi rahat yapamadı.. tam düzelmedi yine 3-4 gün yapamadıgı oluyor😞