Nazlican Annişler merhaba 3 ay 14 günlüğüz rotavirüs aşısını bu ayda yaptıran oldu mu hiç ve sorun yaşadınız mı yan etki vs Yarın yaptıracağım da biraz tedirginim 😣
Plncnr-dnsn Nazlican yok canım rotada bir sıkıntı olmuyor bizde de hiçbir etki yapmadı çok şükür haftaya 2.dozunu yaptırcam
Sebastiann İlk dozu 3.5 aylıkken 2. Dozuda 4.5 aylıkken yaptırdım hiçbir sıkıntı olmadı eczaneden aldım evde kendim verdim
Nazlican Deletedmom_14 Bende evde yapalım diyorum ama hem kilosu vs muayene de yaptırmak istiyorum o yüzden gideceğim
elifvemevaannesi Merhaba biz 3ay 5 günlükken yaptık ama sorun olmadı isterseniz doktorunuza danışın. Rotarix marka yaptık
Nazlican elifvemevaannesi Bize ikiside olur dedi sağlık ocağı Alıp gelirseniz yaparız demişti o zaman
Damla90 Nazlican hiç korkmayın birşeycik olmaz. Ben de 3 ve 5 inci aylarda yaptırdım rotarix. Çok kıymetli bir aşı aman ihmal etmeyin rota çok kötü bir hastalık :( yakalanmasın bebişiniz ❤️
Nazlican Damla90 Evet o yüzden zaten aksatmak istemiyorum Bu haftadan sonra yapamam dedi hemşire sanırım belli haftadan sonra olmazmış Ondan tedirgin oldum son a kalınca
Plncnr-dnsn Nazlican canım her bebek bir olmuyor tabi biz dün yaptırdık bizde geceden beri ateş huzursuzluk yaptı