Hmyra06 Merhaba anneler benim bebeğim kolik bir bebek sürekli ağlıyor krizlere giriyordu 1,5 aylıkken artık tek başıma yapamayıp memlekete annemin yanına geldim bugün tam 3 aylık olduk tam anlamıyla geçmesene ağlamaları azaldı annemin desteğine de çok alıştım ama artık ben yavaştan evime geçmek istiyorum Ramazan geliyor eşim yalnız geçirsin istemiyorum kızından daha fazla ayrı kalsın da istemiyorum ama Korkuyorum döndüğümde ya yine çok ağlarsa başa çıkamazsam pişman olursam gittiğime diye biraz motivasyona ihtiyacım var sizler nasıl bakıyorsunuz çok ağladığında nasıl başa çıkıyorsunuz 🥺
Ervakts Hmyra06 sezeryan ile doğum yaptım hastaneden 3. Günümde çıktım ve o gün bugündür hep yalnızım kimseyi istemedim kendi annem gelemeyecekti anneannem vefat etmişti başka biride gelip ortalığı karıştırsın huzurumu kaçırsın istemedim bebeğim kolik ti sabahlara kadar ağlardı çok zordu ama alıştım geçti bence artık eşinizin yanına gidin ve er anında oda yanında olsjn bebeğinin bu günler geri gelmez😊
Tosbikkuzu__ Hmyra06 4 ay kolikdi çaresiz kaldım oturdum ağladım ama bi şekilde sakinleştirdim 11 aydır tek bakıyorum evladıma başka birseyle dikkatini dağıtın hava güzelse yürüyüş yapın rahatlar
alice0334 Hmyra06 annem 40ıma kadar yanımdaydı mecbur ondan sonra hep yalnızdım şimdi 4 aylık oldu bazen çok zorlanıyorum bunalıyorum yalan yok ama alışmak zorundayız nereye kadar kaçabiliriz ki
GericekilmeKorunmaDegill Hmyra06 senın ailen destekcin oldu bana bir Allahın kulu gelmedi . benm bebegim aglayan bebekti doktorlar öyle derdi. sarkıktan iki gun yattı dr bana bütün bebekleri oglun uyandırıyo annesi Allah sabır versin böyle bi oglum var. tek basıma suan 11 aylık büyüttüm eskisinden daha iyi hersey. zorlastıkca guc alıyorsun bence sende yaparsın sadece sabır sabır 🥰
Hmyra06 Ervakts aynen babasından ayrı kaldıkça vicdan azabı duyuyorum güldüğünü bile göremedi babası bir şekilde alışmam lazım artık cesaret oldu söyledikleriniz 🥰
Hmyra06 Tosbikkuzu__ Maşallah çok iyi idare etmişsiniz ben yapamadım kolik bebeğe bakmak çok çok zor 4. Ayda geçiyor diyorlar 1 ayımız var onuda bir şekilde idare eder atlatırız inşallah
Tosbikkuzu__ Hmyra06 inşallah atlarsınız çok zor bir dönemdi çok şükür geçti ben kolik zamında yemege gittik cahil cesareti bence tüm herkes basımındaydı kesin birsey oldu bu çocuğa diye elli kişi söyle yap kızım diye geldi en son taksi çağırıp eve gittik yolda uyumuştu sallantıyka hiç unutmam 😃
Hmyra06 alice0334 Doğru söylüyorsunuz bende öyle diyorum mecbur alışmak zorundayım ne zamana kadar birileri olacak yanımda
esrarslan Sezaryenle doğum yaptım, annem 10 gün kalabildi, eşim nöbet usulü çalışıyor, 10 günden sonra geceli gündüzlü tek başıma baktım , zor olsada yapamayacak bir şey yok inanın rahat rahat bakarsınız bebeğinize 🌸🧚🏻♀️
Hmyra06 esrarslan Benim eşiminde 2 günde bir nöbeti oluyor bende bir nevi tek bakıcam zor olacak ama alışıcam inşallah. Yazdıklarınız motive ediyor teşekkür ederim 🙏🏻☺️
Etugc3 Hmyra06 bende aynı konudan muzdarıbım oglum beş Aylık oldu cok aglayan bebekdi morarırdı agladıgında calpol versek genzıne gıderdı cok korktum korkardım suan annem bende ama bıdahakı hafta tekım tek kalıcam cok ıyı oldu bu msjı gormem banada destek oldu bende hala korkuyırum ne yapıcam nasıl yapıcam dıye ama yapmak zorundayım artık kendımıze guvenmemız lazım sanırum artık bol bol inşirah okuyarak atlatıcqz ıns
Hmyra06 egekusummm Mecbur kaldı çünkü artık sütüm felan azalmıştı her günüm ağlayarak geçiyordu psikolojim bozulmuştu halimi gördü o dedi git annenin yanına biraz kal diye
dlkcltkc belki size komik gelicek bu söylediğim ama tek çocuk hiç çocukmuş ikincisi doğunca anladım 3 buçuk yaşında ki kızım beni o kadar zorluyp ki küçüğünün nasıl büyüdüğünü anlamıyorum 😬 ve eşim gece çalışıyor gündüz mecbur uyuyo hep tekim Allah kolaylığını verir inşallah, geçicek bu günler 🙏🏼
Balkupum2505 Hmyra06 benim oglumdq kolikti belirli saatlerde 3 4 saat aglardı çok yıpratici bi dönem gercekten ama kendim baktim virüsten dolayi kimse gelemedi yasaklar vardi dogdugunda. Aksamlari esin 1 2 saat dinlendirirdi isten geldiginde cok sukur gecti gitti suan 22 ayligiz.
Eceyigit_14 Valla canım ben de aynı durumdaydım 40 gün annem yanımdaydı zaten sonra gitti 1 hafta dayanamadım arkasından memlekete annemin yanına bende gittim 3, 3.5 aylıkken geri döndüm eve tam olarak hala geçmemişti ama ne anneme gel demeye yüzüm vardı ki annem çalışıyor ne tekrar gitmeye o yüzden mecbur baktık başımızın çaresine Allah’tan eşim çok destekti yeri geldi saatlerce battaniyede salladık yeri geldi sabahlara kadar arabada dolaştık diyeceğim o ki korksanda mecbursun çocuk senin ve birileri bir yere kadar yanında olabiliyor hele gurbetteysen o yüzden hiç canını sıkma korkma öyle de bir bakılıyor ki sonra kendine şaşırıyorsun nasıl üstesinden geldim diye 😅
Hmyra06 Eceyigit_14 Durumumuz aynıymış gerçekten aynı şeyleri yaşamış birilerini görünce tek ben değilmişim diyorum inşallah bende bir gün sizin gibi başkalarına umut olabilirim
Jeatimo Hmyra06 burda bebeğine desteksiz uyuma eğitimi verenleri okudunuz mu? Bir insan desteğe ne kadar elisirsa yapması gerekeni de o kadar zor kabul ediyor. Bebeğinin dilini sen anlayacaksın ve emin ol bakabilirsin. Pişmanlıkla gelirseniz pişmanlıkla gidersiniz geri kendi motivenizi sağlayın
Hmyra06 Jeatimo onun için bu postu açtım zaten motive olmak için. birilerinin yapabilirsin bende yaptım demesine ihtiyacım vardı şuan kendime daha çok güvenim geldi
Tenkyuhayat_ Normal seyrinde olan bir bebeğe bakmak bile zorken kolik bebek bunun on katı zordur ve anneyi çok yıpratır. Benim de bebeğim 15 günlükken tek bakmaya başladım psikolojim de bozuldu o ağladı ben ağladım yeri geldi evi temizleyemedim yeri geldi yemek yapamadım uykusuz da kaldım eşimin işten eve gelmesini dört gözle bekliyordum o gelince ben emzirip ona veriyodum gidip biraz uyuyodum dinleniyordum o da uyutup bebeği yanıma getiriyodu sağolsun hala da çok yardım eder o da ilgisiz sadece sevmek için bebeği kucağına alsaydı ben kafayı yerdim lohusa psikolojisi zor eski hayatını özlüyorsun sonra o hayatı özlediğin için suçluluk duyuyosun. Anneme gel desem de gelmez gelemez 13 saatlik yol kaynanam zaten gelmesin düşman başına. İnsan bi muhabbet bile edeceği birine hasret kalır mıymış kaldım yalnızlık çok zor
Hmyra06 Tenkyuhayat_ Evet canım yalnızlık çok zor insan kayınvalidesi yanında kalsın ister mi ben istiyordum o kadar çaresizdim düşün gitme dedim oda gitti hiçbirşey yapmasa yanımda birisinin olması yetiyordu kendimi daha iyi hissediyordum sonra dayanamayıp annemlere geldim işte. Allah tüm annelere sabır ve güç versin 🤲🏻
Hmyra06 Etugc3 Seni o kadar iyi anlıyorum ki bu postu bende motive olmak için açtım ben kendimi şimdiden tek bakmaya alıştırmaya başladım sende öyle yap annemden yardım almamaya çalışıyorum. İlk günler zor olacak biliyorum ama bi şekilde alışmak zorundayız bir gün ağlamaları geçecek ve bizde anneliğimizin tadını çıkarabilicez inşallah
Oldugugibibiri Etugc3 aynen dediğiniz gibiyim bugün ilk kez tek kalıyorum 5 aylık bebeğim. Çok korkardım giderken bile çok ağladım korkudan. Ama hiç zor değil zaten bebeğimize kendimiz bakıyorduk sadece cesaretsiziz ama hiçbir şey olmuyor diğer günlerden hiçbir farkı yok. Korkmayın hiç😌