Merhaba herkese kızımın 1 yaş çekimi için burdanda sormuştum öneri almak için Burcu durmaz konusunda karar kıldım gittik çekimde herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Ama sonrası tam bir felaket digital ve baski fotoğraflaro veriyorlar . Ben çekim günü flashbellek götürmemişim yanımda sonra siz haner verin gelip alalım dedik bu arada inegölde oturuyoruM ve yol 1 saat onların stüdyosuna. Haber verdiler gelin diye gittik. Belleğe HİÇBİR FOTOĞRAFI ATMAMIŞLAR. Fotoğrafları atmamışsınız diye söylediğimde biz attık sizde gözükmüyordur dediler bütün fotoğrafları bütün flaş bellekdeki dosyaları teker teker baktım hiçbirinde yok zaten üslup olarak kendilerini belli ettiler. Şöyle bir durum var mail ortamıyla benimle paylaşmıştı bütün fotoğrafları ama ben flaş belleğe de atmasını istedim. Herneyse bu konuyu böyle kapattık daha sonrasında bana mesaj atmış baskı fotoğraflarınızı Almaya gelmediniz ne zaman gelirsiniz diye bu arada eşim futbolcu ve farklı bir şehirde oturuyor haftada sadece bir gün bizimle Zaten yeterince kısıtlı süremizden onları ayırıp gene 1 saat yol gidip baskı fotoğrafları almak için gitti FOTOĞRAFLAR YOK KARGO YAPALIM DEMİŞLER. Gerçekten sabrımın sonuna kadar kullandığım bir süreç tekrar eşim dönmüş aradan bir aydan fazla süre geçti şimdi bir PTT den mesaj geliyor kargou olarak bana yollamışlar ve alıcı ödemeli 25 TL alıcı ödemesi ile bana kargo yollamışlar baskı fotoğrafları!!!
Böyle akıl tutulması yaşamak istemiyorsanız böyle medeniyet görgü görmemiş insanlarla uğraş Mak istemiyorsanız asla tercih etmeyin.