Yigitaras-23 Kızlar aranızda emzirirken sigara içen var mı ben içmiyorum ama deli gibi istiyorum bırakamadım bi türlü siz neler yapıyorsunuz?🤭
Nurellllaaa Yigitaras-23 elimde şuan emziriyorum kendimden nefret ediyorum ama bırakamıyorum bebeğim 8 aylık ilk 3 ayı tutmuştum kendimi daha çok küçüktü hep kucagımdaydı
Azyef Yigitaras-23 gğnde bir taneyle kendımı tutmaya çalışıyorum eşim nöbetteyken gecede ıcesım gelıyor abartıyorum ıctıkren 2 saat kadar sonra emzırmıyrojm sonra emzırıyorum vicdanımı rahatlatıyorum işte 🙁
Tubikkkkk Yigitaras-23 valla ben içiyorum bırakamadım bırakmam da heralde çünkü psikolojik biliyorum ama sinirden saçlarımı yollarım içmezsem o derece bende
Sevimliayicik Yigitaras-23 Bende içiyorum malesef 🙄 ama bıraksam daha kotu oluyorum denedim ama olmuyor 😢
Tubikkkkk Yigitaras-23 ben oğlumdada içtim zaten uyumuyorlar gazdır odur bulur derken insanın daha çok içesi geliyor 😣 Allah’a emenat
Zyneepemree Yigitaras-23 hamilelikte kullandım 40 ımız çıkana kadar içmeden sonra yine devam ediyorum bebeğim 6 aylık