Deletedmom_23 Melishilal Doktor, sünnetçi değil. Bulunduğum şehirde kendisi oldukça iyi bir özel hastanede görev yapıyor. Hastanelerde ödenen ücretin çoğunu hastane alıyor bu sebeple evlere de geliyor doktorlar
Melishilal Deletedmom_23 peki nasıl cagırıryoruz nasıl ulaşıyoruz kendısıne ? Normalde yasak mı ondan soruyorum
Deletedmom_23 Melishilal Yok neden yasak olsun. Doktora sorun eve geliyor mu diye. Ben virüs salgınından dolayı hastanede yaptırmak istemiyordum. Sonra akrabalardan duydum eve geliyor doktorlar diye. Sorduk doktora. O da geldi. 😊 Masanın üzerinde yaptı. Kendi getiriyor sonrasında kullanacağınız kreme kadar 😊
Poyrazin_annesii Ben İstanbul’da fiyat sordum 4 milyar dediler. Fatihte bı hoca bulduk cerrah 500 liraya kesıyomuş. Arkadasım orda yaptırmıs cok memnun kalmış. Dua ederek fln kesıyormus ve ünlü birisi doktor salih selman
demomomy Melishilal Cok pahalııııı. Ben 2000 TL’ye yaptırıdm Kayseri Memorial’de oglum 3 aylık. 1 haftada tamamen iyileşti
Yamanmoms Melishilal izmir sunnet klinigi var yusuf demircan 1.800 tl ye yaptirdim cok memnun kaldik bi gorusin istersenjz
Anestezistanne Melishilal hangi hastaneden fiyat aldınız acaba çok merak ettim 🥲Ben Bursa’da bir kaç yerden fiyat aldım ama özel bir klinikte yaptırdım 1300 TL 42 günlükken oldu oğlum ilk gün biraz ağladı sonra geçti gitti ❤️
prens_annesi_2 Melishilal büyük ihtimal özel hastane yerine eve özel doktor getirtcez henüz bizde karar veremedik
Azizecelik68 Deletedmom_23 bide doktor bizim tanıdıktı kardeşimin sünnetini de o yapmıştı 1000 TL bile fazla gelmişti bana ama mecbur yaptırdım Fransa da yaşıyorum burada daha pahalı sünnet yaptırmak estetiğe giriyormuş
Cerennh Melishilal gidebilirsen aydın da yağmur arpaz diye bir doktorun kendi kliniği var,biz onda yaptırdık çok memnunduk gidebilirseniz bir fiyat lın isterseniz
Cicek95 Melishilal İzmir sünnet kliniği dr. Yusuf demircan a yaptırdık 12 mart’ta bayraklıda. Hiç bir sorun yaşamadık iyileşti bile. Tavsiye ederim
Esraaltayyyyy Melishilal Devlet hastanesinde yaptırdım gayet memnun kaldım özel hastanelere neden onlarca para döküyorlar anlamıyorum özeldeki doktor devlette olandan daha iyi diye birşey yok . Önemli olan doktorun iyi olması bulunduğunuz yerde iyi olan doktoru araştırıp ona yaptırmanızı tavsiye ederim