laliko35 Saremmmm pazar da da fiyatlar aynı malesef ya geçen gün pazardan maydonoz kıvırcik taze soğan aldım 28 lira tuttu düşünün
Saremmmm laliko35 yaaa bugün bizimde pazar vardı kıvırcık taze soğan maydanoz 26 liraydı şok geçirdim kıvırcık 16 lira olur mu ya
laliko35 Gudu_m ya bu durumdan tek muzdarip olan demek ki ben değilim bi kaç arkadaş pahalı aldığımi 2 kilo elma 2 kilo portakal 20 liraya aldım diyor şaşkınım yani neden bizim yaşadığımız şehir bu kadar pahalı
Beren-2020 laliko35 ya canım işte bizimkine göre baya fazla o yüzden şaşırdım. Burada en pahalı market migros o da her şehirde aynı fiyatları zaten
laliko35 Saremmmm ya iste bana da yazmışlar işte 2kilo elma 3kilo portakalı 20 liraya aldım diye biz mi başka ülke de yaşıyoruz bilmiyorum aynı dediginiz gibi bende maydonoz kıvırcik taze soğan almıştım 30 lira tuttu kısır yemekte lüks oldu arkadaşım 😂
Egeberk laliko35 ben dün 2 domates 1 salata aldım 13 TL ödedim bide adama abi az kişiyiz az alicam ayıp olur mu dedim 😂😂 adam yoo az alsanda zaten para ediiyo dedi
simgesell laliko35 yazık gerçekten. Kendileri lüks içinde yaşamaktan vazgeçmiyor ama halka gelince sefaleti normal görüyorlar hakkımı helal etmiyorum etmicem de