Bibebisgordumsanki yookkdahaneler avizeler tam degilse şık bir avize olabilir, hamur makinesi olabilir, mutfakta yeriniz varsa kahve köşesi yapabilirsiniz, balkon buyukse balkon mobilyası olabilir
Sevgiguveen yookkdahaneler iste kız alır belki :) valla çok işime yarıcak eşime soyluyorum almıyor alabılırsrn al de😂😂
Mmeelliikkeee PortakalliKahve kesinlikle en iş görenleri .. bende bunları düşündüm birde kahve makinesi olabilir , çoklu değişik şeyler yapanlardan
yookkdahaneler Mmeelliikkeee kahve makinem var ama evet çoklu olanlar dan olabilir fiyatları nasıl canm
BuzluKahve yookkdahaneler direk nakit versinler o zaman😅 yoksa fissler düdüklü olabilir. Ben kayınvalidem ve görümceme ortak aldırmıştım.
Bibebisgordumsanki yookkdahaneler o zaman bana kalirsa almayacagi bisey istemek yerine ihtiyacin olan makul bisey iste ki alsın
Rabiasya21 yookkdahaneler Çocuğuna bişey almayan evine mi alacak boşuna soruyosun bence bize herkese almaz demişsin ama almayacağını bile bile nasıl istiyosun ki 😂
GokSuM yookkdahaneler hediye için ne kadar bütçe ayırdınız ona göre söyleyeyim de 😊 böylece gerçekten ihtiyacın olan ya da metale ettiğin şeyi aldırabilirsin
fgnrcp2704 yookkdahaneler bı tane Dyson süpürge aldır 😂 herkes robot süpürge demiş ama madem durumları iyi alsınlar 😂 benim görümcem para yollamıştı 😌