yookkdahaneler Merhaba yeni evimize taşınacağız nasipse , görümcem bir eksik sordu eşim çekindi ama ben isterim , Tv sehbası diye düşündüm ama eşim ucuz dedi trendyolda 300-500 arası (durumları bayağı iyi) ne isteyebilirim bulamadım kızlar ya 😅 bir el atar mısınız
_esraaozturkk_ yookkdahaneler gerçekten onların durumunu sarsmayack ama seninde evinde ihtiyaç olan bişey işte Cnm
yookkdahaneler _esraaozturkk_ sarsmaz kuzum ikisi de yüksek mevki ama cimriler yani ben istemesem çöp almaz 😅
yookkdahaneler Rumeysa28 kuzu yeni evliyim konsolum var ya 😅 bende elden çıkarmaya yer arıyorum onları kalabalık olmasın diye 😅
Sevgiguveen yookkdahaneler iste kız alır belki :) valla çok işime yarıcak eşime soyluyorum almıyor alabılırsrn al de😂😂
BuzluKahve yookkdahaneler isteyenin bir yüzü ahdjskaksk ben de robot süpürge diyeceğim ama bu sefer de gidip en ucuzunu alırsa iş görmez.
1balkizannesi yookkdahaneler evindeki eksik olanları yaz Biz de hangisini almam gerektiğini yardımcı olalım
Cgdmltr93 yookkdahaneler evinizde var mı bilmiyorum ama bende aşırı derecede nevresim takımı merakı var kullanmasam da alıyorum. Battaniye, nevresim, halı. Tava tencere v.s olabilir
-Cedric yookkdahaneler ben istemeye çekinirim açıkçası ama illaki bir şey istiycem diyorsanız kahve makinesi olabilir. Waffle makinesi olabilir karaca’nın.
GiybetReis yookkdahaneler ne yoksa ondan😅 mikser kahve mak. Ya da takım fincan ya da kahvaltılık mezelik vs gibi. Yatak örtüsü şık bişiler.
Mmeelliikkeee PortakalliKahve kesinlikle en iş görenleri .. bende bunları düşündüm birde kahve makinesi olabilir , çoklu değişik şeyler yapanlardan