yigitemirinannesi 2 ay 17 günlük oğlum var ve yaklaşık 20 gündür ishal belki daha fazla bi turlu geçmedi kaka tahlili yaptırdık bağırsak enfeksiyonu başlangıcı çıktı bu durumu yaşayan var mı ? Cocuk resmen eridi 20 günde kilo kaybetmeye başladı 😓😓😓
Yildiz_07 yigitemirinannesi bir bilgim yok canım üstte kalsın ♥️ tez zamanda iyileşir inşallah doktorlar ilaç falan vermedi mi
BsSy_35 yigitemirinannesi merhaba canım bende inanki şimdi aynı postu acacaktim denk geldi 3 gündür berbat birsekil de ishal kan tahlili yapıldı az miktarda mikrop çıktı 7 kere tuvaletini yapıyor geçmedi yani nasıl birşey bu anlamadım size ne ilaç yazdilar
yigitemirinannesi Yildiz_07 Sadece antibiyotik verdi insallah iyi gelir de iyileşir Allah hiçbir çocuğa hastalik vermesin
yigitemirinannesi BsSy_35 azitro diye bi antibiyotik vermiş toz şeklinde ama 6 aydan küçük çocuklara verilmez yazıyor bilemedim doktoru dinlemelimiyim
Esrapoyrazali yigitemirinannesi benim bebeğime de aynısı oldu aylarca geçmedi aşırı kilo verdi her defasında bez dolup taştı sırtına kadar en üst profesorlerede götürdüm alerji dediler yumurtaya alerjisi olduğunu düşündüm aylardır yemiyorum bir sürede süt ve süt ürünleri tüketmedim 4.ayina gelince düzeldi günde bir veya iki günde bir yapıyor suan
yigitemirinannesi Esrapoyrazali cok üzülüyorum kilo vermesi beni üzüyor eriyor gibi sanki küçük olduğu için bisey de yapamiyorum
Burcu11 yigitemirinannesi siz kendiniz çok süt ürünü tüketiyormuşsunuz gün içinde peynir yumurta süt yoğurt gibi ? Bide rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
yigitemirinannesi Burcu11 düzenli olarak süt ürünleri yemiyorum peynir sevmiyorum zaten yumurtada daha yeni yeni yiyorum tiksinmiştim hamilelikte
ayse_35poyraz yigitemirinannesi rabbim şifa versin nasıl durumu bzmde 3 gündür ishaldi mukuslu bgun daha iyi gbi