GmzSnn Deletedmom0001 son pişmanlıııkkkk neye yararrr herşeyinnnn sebebi warrrrr 🥴 iki oğlumunda adını ben koydm hiçte pişman olmadım ciğerparelerim 🥰 siz ne koydunuzki neden pişman oldunuz önce onu deyiwerin hele bi 🥴
Sarisin Deletedmom0001 ben hiç pişman değilim olacağımı da düşünmüyorum çok düşündüm ismini koyarken o yüzden içim rahat 😊 Göktuğ oğlumun adı belki çok var falan diyen olur ama çevremde hiç yok babaanne dede ismi koymayı da sevmediğim için bu ismi tercih ettik Allah pişman etmesin isim önemli 🤗
Deletedmom115 Deletedmom0001 Eşim koydu ikisini de Mehmet Yağız hiç acaba mı demedim bu zamana kadar.
ErtugrulAnnesii Deletedmom0001 pişman değilim ama aklım diğer isimlerde😅 şöyle 4/5 isim koyma hakkımız olsaydı tek çocuk isteyenler için 😂
Deletedmom0001 GmzSnn hahah yok pisman olmadım ben bir kızım var iki aylık iki isim koyduk çok beğenerek acaba tek isim mi olmaliydi diyorum sadece 😂
GmzSnn Deletedmom0001 soy ismidemi uzun 🥴 iki isim we soy adıda uzunsa hayatında tek büyük sıkıntısı ufacık yapılan kutucuklara imza atarken ismini yazmasıdır 😂 Allah başka dert wermesinnnn 🥰🥺🥺
melis_duru Deletedmom0001 iki isim pişmanlıktır 😂 benim iki ismim var ve anneme bu konuda hep kızmışımdır ne gerek vardı da koydun, tek isim neyine yetmedi diye 😂
Deletedmom0001 GmzSnn yok hayır uzun değil 😂😂 sadece iki isimle seslenen yok sadece ben sesleniyorum 😊
Gamzemert Bizim dedenin adı vedat. Vefat etmiş. Onun adını koyduk ben de başına mert ekledim. Ama eşim yaracı vedat diyor benm içimden mert demek geliyor esim bozulur kızar diye diyemiyorum. Derken bebiş 6 aylık olacak hala adı bebek benim için😁
Gamzetrl Gamzemert sizinkide iyiymis😂 Icinizden nasıl geliyorsa öyle seslenin yavrunuza esiniz neden alinsin ki siz saygı duyup kimliğine yazdirtmissiniz sonuçta
Halosmom Gamzemert aynı durumdayım 3 aylık oğlum hala bişey diyemem çözüm olarak ne yapmam gerek bilmiyorum
Gamzemert Gamzetrl ben ilk zamanlarımızda 6 sene önce minnoş günlerimizde bu adamla evlenip oğlum olacağına ihtimal vermeden tabiki askim babanın adını koyarız oğlumuz olunca demistim 😂 öyle olunca hiç söz hakkım olmadı bu konuda ama sağolsun bi isim daha koymama ses etmedi de mert koyabildim. Ama mert vedat demek bile öyle zor geliyor ki bana