Yoruldum Hilalyrdkl Cold mix İ direk bebeğin kıyafetlerine değil hava nemlendiricisine döktük 2. Aydan itibaren
Hilalyrdkl Yoruldum o yok bende ya yastığa damlatsak olmaz mı acaba ? Zararı var mı bebeğe ? Ve faydasını gördünüz mü ?
Yoruldum Hilalyrdkl Yastığa 1 yaşından önce damlatmayın dedi doktorumuz . Evet faydasını gördük , nazal nem ile beraber kullandık
Aysenur3440 Hilalyrdkl kıyafetin kenarına ve yastıgına birer damla dökebilirsin 50 günlükken bebegime o sekilde kullan demişti doktor
Hilalyrdkl Yoruldum şimdi aldım bende 50 TL imiş eczane de inşallah işe yarar. 3 gün kullan 3 günde ara ver dediler bana
Nesrinimsii Hilalyrdkl küçük bebekte nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama 2 yaşında kızım için ilk kez geçen hafta aldım. Allahım ne rahatlıkmış dedim kendimce ben böyle şeylerden korkar doğal yöntemleri denerdim ama bu gerçekten işe yarıyormuş
writtenmom Hilalyrdkl evet hatta ben daha çok oğlumun alerjisi için kullanıyorum gece krize girerse diye
writtenmom Hilalyrdkl yaşmazsınız korkmayın sadece bir damla damlatın iki omuzuna yeterli olsun çok geçmiş olsun miniğe ❤️
DZ123 Hilalyrdkl Merhaba üstünden çok zaman geçmiş ama bende 1.5 aylık kızımın geçmeyen burun tıkanıklığı için cold mix kullanmak istiyorum siz o zamanda kullandınız mı işe yaradı mı acaba?
Hilalyrdkl DZ123 kuzum tam olarak rahatlattımı bilmiyorum ama kullandım belli bir süre ama en iyi çözüm serum alıp şırınga ile temizlemek o zaman rahatlıyor daha çok ve benim ki aşırı tıkanık bir çocuktu