Annesinin1tanesi Bebeğim 3 kg doğdu 43. Günde 5kg olmuştu şuan 50 günlük. Benm kızımda aşırı hareketli. doktor kilo alımının güzel oldnu söledi ve sadce anne sütüyle besleniyor. Ama kilo alımı heray değişir. Önmli olan sağlıklı olması her ay aynı oranda kilo alcak diye birşey yok sonuçta canm boşna dert etme sağlığı yernde olsun yeter. Bi çoçk doktorna görün aklnda kalmasn
Dimplesbaby Ya benim oğlumda 3 ay 5 günlük geçen hafta kontrolü vardı az kilo almış sık emzir dedi anne sütü alıyor 3700 doğmuştu 6850 çıktı az değil gibi ama bana da öyle söyledi geceleri 2 saati geçirme dedi
Ayberen Kubra34 Evet canım sadece anne sütü. İlk ay 1.200 aldı. 2. Ay 400 gr aldı 3. Ay 630 ve bu ay 450. Yani sınırlarda oynuyoruz. Mamaya başla denmedi ne aile hekimi ne çocuk doktoru.. Ama ben doktor demeden başlayacam bugün.
Kubra34 Ayberen lütfen biberon kullanma başlangıçta sorun olmasa da sonra meme reddi oluyor ben yaşıyorum,şırıngayla zor olsa da erinmeden uğraşıyorum şimdi
Aydiles [bilinmeyen] sarılacak bir durum yok, ama 4 aylık bebek kilosu sorulan yerede 2 aylık bebek annesi kendi bebeğinin kilosunu boş yere yazıyor, burda şey gibi oluyor benımkı 2 aylık 6 kilo seninki 4 aylık hala 6 kilo mu gibi bi durum oluşuyor
Ayberen Aydiles Doktor 5. Ayda doğduğu kilonun iki katı olması gerekir dedi. O yüzden canım sağlıklı olsunlar da istediğim bu.
Aydiles Ayberen benim doktorumda 6.ayda doğduğu kilonun 2 katı olması gerekiyor dedi, en önemlisi sağlığı, benimki 4 gündür grip ne haldeyiz bir görseniz☹️
Aydiles [bilinmeyen] yenilikle bunun ne ilgisi var, profilime girip ne zaman katıldığımı görebilirsiniz
Aydiles [bilinmeyen] ben fikrimi söylüyorum sen niye bu kadar rahatsız olup herseye cevap verme gereksinimi duyuyorsun ki
deletedmom4842 Ayberen Oğlum 3 ay 25 günlükken 7400 dü kilosu ama bebeklerin kilo ortalamaları var ona bakarak uygun mu değil mi öğrenebilirsin bence normal kiloda
Aydiles [bilinmeyen] ben zaten bebeğim 4 aylık olduğu için buraya bakıyorum, yazdığım cevabı okursan görürsün, fikrim hala aynı 1-2-3 aylık bebek annelerin yazmasına gerek duyulacak bir post değil. İyi günler sana.
deletedmom4842 Aydiles 3 ay 25 günlükken tartıldı 7400 yarın 4 ay olacak haliyle kontrolü yarın şimdi ben yazmayayım mı?
Aydiles deletedmom4842 yarın 4 aylık olacak diyorsunuz 1-2 aylık mı oluyorda üstünüze alınıyorsunuz 😀