nutellayiyensincap Merhabaaa🌸 ben adım adım setlerinden aldım birkaç tane sonra onlar iflas etti🤦🏼♀️ Şimdi başka bir şirket batmadan eğitim setleri almak istiyorum🫣 bardabas alan,memnun kalan var mı? İçeriği güzel mi?
Deletedmom_109 nutellayiyensincap hem üstte kalsın hem de baktım adım adım setten daha dolu dolu görünüyor. Ama konseptleri var değişiyor galiba fiyatları da değişken geldi üye olunca daha uyguna gelebilir.
Vanilya nutellayiyensincap Bende reklamını gördüm. Adım adım set bizde almıştık ama battı. Birkaç kutudan sonra devamı gelmedi. İlk adım dikkat güçlendirme seti ve barbadas düşünüyorum artık bende
elifklkn Ben de adım adım ın setlerini arıyordum bulamıyordum batmışlar mı demek. Benim bebem de 12 aylık bu ay başlamayı düşünüyorum aylık gelen bir sete. Bardabas’ ı duydum fakat alalım mı bilemedim kullananlar varsa yeşillendirebilir mi
Deletedmom_109 Vanilya ilk adım güçlendirme setini almayın da diyemiyorum ama 3 yaşa yakınsa alın. Oğlum daha çok o taşları kafasına göre dizip oynamayı sevdi 😁 normalde amacına uygun oynar ama 2 yaş için erkenmiş
Vanilya Deletedmom_109 Hmm çok teşekkür ederim 2 yaşa yakın kızım daha benim için iyi oldu bu cevabınız ❤️
GiybetReis nutellayiyensincap ya bende cok baktım adım adım setine ama evde olan seyler var genelde o yüzden almamıştım. Kaç aylık bebegınız adım adım ilgisini çekmiş miydi? Bardabas daha içerikli gibiydi videolardan izlemiştim bende alsam mı almasam mı aradayım 😊 genelde yiyor çünkü oyuncakları henüz etkinlikler başlamadan bitiyor bizde 13 aylıgız
nutellayiyensincap GiybetReis 9 ay 20 günlük evet hoşuna gitmişti😌 ben alayım elbet kullanırız mantığındayım şu an ilgisini çekmese de..