Diva Bebeğim 4ay20 günlük içeri oda ısısı 25 altına düşmüyor bebekleri nasıl giyiniyorsanız öyle giydirin derler ya gece uyurken çoraplarını çıkarsamı artık 🤔
Eminos Diva oglum ayaklarini ortturmuyor ben corap giydiriyorum oda isisi 24 derece cirapli yatiyor 7,5 aylik
Milena11 Diva çorap çıkarmak gerekiyormuş ama ana yüreği asla çıkartamıyorum😅 asla kalın giydirmem çocuğu hep tek kat ama çorap kırmızı çizgim ayağının altındaki minik deliklerden hava girer gazlanır🤣
Ikikizkardes Diva iki çocuğumu da yaz kış hiç çoraplı yatırmadım hasta da olmadılar bence gece ayaklar hava almalı
Ebruli101 Diva 32 aylık doğduğundan beri gece çorapla yatırmiyorum kan dolaşımını etkiliyor yaz kış farketmez üşümez ayakları merak etmeyin
Teemo07 Diva alt üst pijaması var ayaklar çıplak. Üstü açık yatıyor bizim evde 24.6 - 25 derece arası değişiyor.
Aliaslan1 Diva uyku tulumunun içine çorapsız koyuyorum ayakları açıkta kalmıyor böylece üzerine de ince bir örtü örtüyorum açarsa da hiçbir yeri açıkta kalmıyor. Çorap ayakları sıktığı için dolaşıma engel oluyormuş bir de kendim çorapla uyumayı hiç sevmem çok rahatsız eder onu da ediyordur diye çıkarıyorum
Ikikizkardes Diva açarlar bazen ama doğalgazlı zaten evlerimiz birde bebeğe kalkıyorum sık sık o zaman kapıyorum üstlerini
2603 Diva benim bebeğim de 2 aylık ev ısısı 23 ile 25 arası oluyor çorapla yatırılmaz mı yani ben hep çorapla yatırıyorum
Toprak-hira59 Diva 1.2 gece cikardim ama ev sıcak oldugu halde gazlandı ayaklari buz gibi oluyordu bende corapla yatirmaya devam ettim
Teemo07 Diva yoooğğ sıcacık oluyor, Ben kontrol ediyorum geceleri. Örttükçe açıyor. Sıcaklıyor demekki diyorum.
pamuksekerinannesii Diva 17 aylık asla corap sevmez gece gündüz kendi durdurmaz cıplak ayak gezer gecede öyle uyur daha rahat edyor bebişler 😊
Diva pamuksekerinannesii bende pek sevmem geceleri giymeyi gecen acaba o seviyormu diğe düşündüm ondan kararsız kaldım
acimavi Diva 21 aylık kızım geceleri hep çorapsız uyutyorum, çorap lastiği kan dolaşımını baskılar. küçükken patikli tulum giydiriyordum, bileği lastikli olmadığı için daha rahat oluyor