Yaren5677 GizemElf değişir elleri beyazsa değişiyor benim oglumda dogdugunda beyazdı ama 1 aylık olduğunda acayip esmerlesti saçları simsiyahti kendiside kapkara😂😍 ama büyüdükçe değişiyor şuan beyazladı saçı siyah ama kendisi kumral denilecek kadar beyaz guzellesti🤭
Elif1010 GizemElf Değişti bebeğim siyah saçlı ve esmer doğmuştu şimdi beyaz tenli kumral sarı karışımı bir saçı var
Syyyy GizemElf ben ve eşim sarışın beyaz tenliyiz. Bebeğim doğduğunda kapkara ve siyah saçlı doğmuştu. Bizde bebek karıştı sandık beklemiyorduk😃 şuan 5 aylık saçları döküldü kel oldu yeni saçları çıkıyo 2 tel sarı renk. Teni de süt gibi beyaz 🥰
_bahar_ Merve_Aslan80 yanls hatırlamıyosam 3. Aydan sonra merak etmeyin dökülüyor benim kızım omzu alnı falan baya bir killiydi şimdi pamuk gibi oldi yüzü gozu açıldı😃
Merve_Aslan80 _bahar_ Bizim de aynen oralarda var 3.5 ayligiz şimdi hâlâ yok gibi hadi inşallah kızım beyaz tenli o yüzden çok belli oluyor inşallah dökülür hepsi😂
Minisinannesiii Familyboy çok güzeldi doğunca kahkülleri vardı upuzundu nazar değer diye acımadan jilete vurdu annem 😀
Annis-ogul GizemElf bnm oglum esmer doğdu sonra teni açıldı cnm .simdi 1.5 yasinda ve git gide kumrala döndü bakalim ne olacak😅🤣😂
Esmer03 GizemElf aynen canım beyazlıyor benim çocuklarımın üçünde öyleydi büyütünce tenleri beyazları saçlarıda açık kahveye dönüyor
Fulyaalin GizemElf benim kızım kara doğdu kıllı ve kara saçları da kömür karasi dümdüz upuzun du şuan bembeyaz kılları döküldü saçları sarardı kıvırcık oldu
Asel-pinar GizemElf Benim kızım esmer simsiyah saçları var eşimde bende kumralız ve bebekliğimi sarışınmış bizde çok şaşırmıştık kızım doğduğunda . Dördüncü ay itibari ile kızım açıldı şuan bugday tenli sarı saçlı bir Kıızm var 😇
ftsdmrhn Ya esmer ve siyah saçlı olsun ne olacak. Gerçekten insanların çocuğunun ten ve saç rengi ile olan sorunlarını bir türlü anlayamıyorum. Esmer olunca ne oluyo,valla herkesin içinde bir ayrımcılık var sanırım.