Prensesannesi1234 Çok isteyerek aldım sonunda 🥰 kullananlar bana yardımcı olabilirler mi ? memnunlar mı basıl kurayım edeyim 🙈
Gryffindor Prensesannesi1234 Kullandığım bu model değil ama önce haritalandırma yapmanız lazım telefonunuza uygulamayı yükleyerek. Hayırlı olsun 😍
Prensesannesi1234 Gryffindor bunda haritalandırma yok ama akıllı navigasyon var 😊 çok teşekkür ederim
Gryffindor Prensesannesi1234 He pardon bilmiyordum 😍 ama sizi çok rahatlatacak, insanın iş yükünü hafifletiyor
Zxcvbbm Prensesannesi1234 ben kullanıyorum bu model guncellendi ve haritalandirma yapılıyor. Uygulamayi indirmeniz ve haritalandirmaniz gerekli
Tugraninannesi Zxcvbbm bende de bu modelden var fakat haritanlandır olmuyor müşteri hizmetlerine sordum yok dedi
Zxcvbbm Tugraninannesi aa pardon benim ki 1 c olan modeliymis onda var ben tip olarak bakmisim direk 😑
Eylulvera Prensesannesi1234 bir üst modeli var bende elim ayağım resmen o tın tım gezdikçe mutlu oluyorum eminim sende çok memnun kalıcaksın😍😍
bikerem Prensesannesi1234 mi home uygulamasini indirip wi fi tanitip baglayin. Haritalama olmadigindan basit kurulum
Tugraninannesi Zxcvbbm evet 1 c de var siz öyle yazınca ben mi bilmiyorum diye birdaja araştırma yaptım akşam 😂