Aylaaa Merhaba. Bebeginiz tam olarak ne kadarlık? Yüksek çıkan ter testi sonrasi bir tekrar daha gerekiyor. Bu konuda bilgilendirildiniz mi bilmiyorum. Bazen düşüş yaşanıyor 2. Ter testinde. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama lütfen bu konuda uzmanlaşmış doktorların oldugu arastirma hastanelerini tercih edin. Maalesef bu konuda yeterince bilgi sahibi olmayan doktor ve hastaneler var ve yanlış yönlendiriyorlar zaman zaman aileleri. Forumda okuyorum zaman zaman, bebeginde bazi hastalik semptomlari gördüklerini belirtmelerine rağmen bazi cocuk doktorları tarafından gelişimi yerinde ise sorun yoktur diyip geçiştiriyorlar. Maalesef biz de topuk kanında itibaren bugüne dek surekli hastanelerdeyiz. Takipte bebegimiz. Konu hakkında emin olun bir doktor kadar bilgi sahibi oldum artık maalesef. Öncelikle lutfen sakin olun. 2000 in üzerinde mutasyon oldugu sanılıyor hastalikta. Ve her mutasyonun etkinliği cok baska. 60 indan sonra tani alan var. Su an bebeginizde gördüğünüz aksi giden bir durum var mi ? İsterseniz özelden de yazabilirsiniz. Maalesef bu psikolojiyi ancak yaşayan anliyor…