KahveliVera iPhone 8 plus almayı düşünüyorum kullanmış olan kullanan varmı yorumlari alayim resim çekmeyi düzenlemeyi de severim alınır mi sizcee
GiybetReis KahveliVera ben kullanıyorum ama tabi kamerası artık yeni bir yıgın model cıktıgı için yenilerin çekin kalitesine göre vasat kalıyor. 12-13 fiyatları felan dudak uçuklatıyor tabi.
BuzluKahve KahveliVera ben geçen ay sattım. 3 sene kullandım. Eşimde de aynısı vardı, ikimizde de hoperlör sorunu oldu malesef ve büyüktü. (Tek elle kullanamıyordum) Onun dışında memnundum.
Liyuzamomm KahveliVera Bende severek kullanıyorum 3.yılım olacak. Ama benden önceki arkadaşın dediği gibi yeni modeller çıktığı için bir süre sonra bunun kamerası çok sıradan oluyor güzel gelmiyor insanın gözüne. İmkanın varsa yüksek model al ömürlük kullan canım
Babyboy2020 KahveliVera suan 8 pöus kullamıyorum cok öemnunum fotograf cekme delisiyimdir buntlfnla harıka seyler cıkıyor ortaya alın derim
BuzluKahve KahveliVera ben 8plus’tan sonra basiretim bağlandı gittim Xiaomi 11 lite aldım. Daha da büyük😂 Onunla hiç yapamadım, onu da sattım🙈 Ben büyük telefon insanı değilmişim.
ofkelisirin BuzluKahve 11 lite nasıl kamera kullanım falann görüntüsünü hoşuma gidiyor da sormak istedim
YeniAnneIstanbul KahveliVera bence daha yeni model alin iphone telefonlari cabuk eskiyor (update vs konusunda) yani beli bir sure sonra artik update olmayinca sorunlu oluyor
BuzluKahve ofkelisirin Ben sevmedim. Oğlumun saçları mesela sarıya yakın açık kumral, Xiaomi kamerasında kızıl gibi gözüküyordu. Kendinden saçma sapan filtreli gibi renkler farklı. Kamera dışında hoş bir telefon. İncecik ve çok hafif.