birmelekannesi2 Arkadaşlar yarın akşam misafirim gelecek çayın yanına bişeyler yapmak istiyorum acaba bıkac bısey önerir misiniz kolay pratik olanından😊
Halimea birmelekannesi2 poğaça Elmalı kurabiye Uzumlu yada portakali kek Mozaik pasta Tırtıl kurabiye Saray sarması
Ysm2019 birmelekannesi2 doyurucu ve tarifini muhakkak isteyeceği simit pogacayı yap şimdiye kadar kime yapsam hazırmı bu diyip tarif istediler
yavrukussss birmelekannesi2 Benimde misafirim gelcek persembe insAllah Haşhaşli revani Browni kurabiye Peynirli tepsi boregi Patates salatasi yapıyım diyorum hem hamilelik hem cocukla bu kadar yeter valla 😂
birmelekannesi2 Halimea teşekkür ederim canım, guzel bir menu biraz kolay da ıkı cocukla yapabilirim galıba 😊
Kubra0603 birmelekannesi2 Cevizli sigara böreği (cevizleri kır şeker at birazda sonra sigara böreği gibi sar at yağa kızarsın üstüne de pudra şekeri serpiştir) hem pratik hem çok lezzetli Mercimek köftesi ya da kısır Kabak , havuç tarator bide misss
sherlock_mom birmelekannesi2 Çarşamba günü de benim var ben menüye basit şeyler koymaya özen gösterdim. Rus salatası Browni kurabiye Ispanaklı kırma Soslu Elmalı kek yada üstünde meyve suyuyla yaptığım sos altında da muhallebili bı tatlım var onu yaparım
birmelekannesi2 sherlock_mom menün güzel canım pratik seninde 😊 browni kurabiye yı bıkac kısı daha demıs hıc denemedim tadı nası