YoldasYilmaz Balbeby avokado zaten cok yağlı, birde zeytinyağı koyarsanız yemez.pekmez ,muz baska şeylerle vermeyi deneyin yer.
TheLittlePoncik Balbeby avokado zaten yağlı bi meyve içine zeytinyağı eklemenize gerek yok. Oğlum küçükken ben yumurta sarısı labne içine ezip veriyordum. Bebeğiniz çok küçük değilse ezdikten sonra azıcık limon damlatıp tuz karabiber serpip verebilirsiniz.
TheLittlePoncik Balbeby çok küçükmüş daha limonlu tuzlu verme o zaman. Yumurta sarısı ve labneyle verebilirsin.
Yasemin38 Balbeby muzla,yumurtayla,yoğurtla labne ile karıştırarak verebilirsin. Avakado yağlı bir besin zaten zeytin yağı eklemene gerek yok. Sade vermek istiyorsan kıvamlaştırmak için sütünden ekleyebilirsin
Ohaezgi Balbeby omletin üzerine sürüyordum, bazen yoğurt pekmezle karıştırıp veriyordum ama çok sevmedi bende zorlamadım 1 tane alıp bir kaç gün arayla verip bitirdim birdaha almadım
Kocakgiller Balbeby benim yavrum 6,7 aylarda muzla verdigimde ck gzl yiyordu muz ve pekmezle tatlandiyordm smdi 17 aylk ne zmn avakado versem kusuyor😏