Balbeby Kızlar bebeğime iki gündür avokadoyu çatalla ezip icinede iki çay kasigi zeytin yağı koyup veriyorum ama boguriyor yemek istemiyor sizler nasil yediriyorsunuz akıl verirmisiniz
Musam Balbeby muz avakado karışımı yapıyorum icine kaşık maması da katıp veriyorum (oglum 19 ay 5 günlük)
Irmakprensesinannesi Balbeby qvakoda tek başına tatsız bisi muz ve yoğurtla verebilirsin daha iyi olur sever
Birmuallime Balbeby tam olgun olunca oğlum sade de yiyor ama ben bazen hurma özü keçi boynuzu özü falan koyuyorum üstüne de ceviz rendeliyorum omlette de çok güzel oluyor yumuşacak 🤗muzla da verebilirsiniz
Nilunas Balbeby benim kıxım bayılıyor avokadoya😄eşim anan da mı avakado ile büyüdü diye dalga geçer😄pankek yaparım muz labne ile karıştırırım elma armut rendeleyip karıştırırım
Ebcal Balbeby olgunlaşmadan vermiş olabilir misiniz o zaman acı bi tadı oluyor iyice yumuşamasını bekleyin
sedaozan Balbeby öyle yemiyorlae maalesef bebekler ☺️ muzla ya da labneyle karıştırabilirsiniz ya da muhallebi vs yiyorsa içine ezip katabilirsiniz
Merosat Balbeby Belki zeytinyağını bepenmiyordur. Oğlum hangi yemeğe zeytinyağı koysam sevse bile yemiyor.