Janset2105 asocialmom valla doyurucu değil derken neye göre 😂😂 benim oğlum her ay en az 1 kilo alıyor daha ne kadar alması gerekiyor bi bebeğin 🧐 benim için sancı ve kabızlık yapmaması da önemli. Günde en az 3 kere kakasını yapıyor
Nilikra Janset2105 ek gıda ve mama verme şeklinizi anlatırmısınız? Kilo alımı çok hoşuma gotti de :)))
Prenseslerinannesii Hipp combiotic yeni basladım bir hafta oldu ve demem o ki neden cocuguma bastan hipp vetmedimde bir suru mama deneme sonrası hipp aldım hipp derim baska bisey demem super bi mama
Janset2105 asocialmom alıyor ama çalışıyorum aynı zamanda emdiği pek bence karnını doyurmuyor benimle özlemini gideriyor bence bide uyurken felan emiyor zaten çok sütüm de yok tek meme emiyor
Nilikra asocialmom aptamil ve bebelac a göre daha değişik tadı. Mamaların hepsine kızımdan önce ben içiyorum zaten 😂
Janset2105 Nilikra günde 4 defa felan mama yiyor 150-180 arası gece komple emiyor gün içinde de 2.3 sefer emiyor ek gıda henüz tadım aşamasındayız herhangi bir tarif vermiyorum açıkçası ☺️☺️