Seymaaa_nuur Beta hcg değerim 11319.55 çıktı. Kaç haftaya denk geliyor bilen var mı internetten baktım anlamadım hiç bişey
Seymaaa_nuur Deletedmom_21 bende ultrasonla belli olur diye biliyordum ama doktor özellikle kan istedim belli olmaz dedi
Bisracinarkartal Seymaaa_nuur sonra 1 haftada 2500 kere felan çıktı betaya göre belirlenmio aniden çıkıp ama 1 aydan büyük sizinki
MoRella Seymaaa_nuur Vallahi ne yalan söyleyeyim ikiz gibi düşündüm ben. Son adet tarihinizi biliyorsanız kaç haftalık hamile olduğunuzu hesaplayabilirsiniz.
Seymaaa_nuur MoRella çok üzülürüm öyle bişey varsa. Merakımdan sordum yakın zamanda düşük yaptım çünkü muhtemelen normale dönmüştür değerlerim
MoRella Seymaaa_nuur Çok geçmiş olsun. Benimki sadece bir histi, doğruluğu konusunda tabii ki emin olmamız imkansız. Sizi üzdüysem özür dilerim 🙏
Seymaaa_nuur MoRella üzülmedim bir an bile yok ama sizlik bişey yok. Bilemezdiniz böyle bi durumu sonuçta sıkıntı yok yani takılmayın siz. Bizde ilk duyduğumuz da çünkü bu da ikiz olur mu diye düşünüyorduk. Sıkıntılıydı zaten kalmadı bebeğim benimle
Seymaaa_nuur Baltopu anlamadım bende işte bu şekilde yazıyor ondan bilemedim o civarda bakarsam yüksek çıkıyor hafta. Son adet tarihine göre 6 haftalık filanmış
tineanigra Seymaaa_nuur regl döngünüz düzenliyse son tarihinizden itibaren hesaplayın yoksa ultrasonda belli olur.
Baltopu Seymaaa_nuur 113 tür canım 11 bin olamaz 3 binle 5 bin arası olursa zaten kese görünüyor o da 7 haftaliga falan tekabül eder.sizin ki 5-6 haftalık bencede
tineanigra Seymaaa_nuur anladım o zaman ultrasonda belli olur bi de ikiz mi diye gerilmeyin her yüksek hcg ikiz demek değil 🙃🙃
Seymaaa_nuur Baltopu olabilir kan sonuçlarında buraya yazdığım gibi benimde mantığıma yatmadı ondan sırma gereği duydum