canVEannesi kerem_imm anlayamadım ki ya kucak delisi çocuk kucakta bile çatlıyo ağlamaktan. İlk çocuk sıfır tecrübe elim ayağıma dolandı. O ağladıkça ben üzülüyorum. Eşimle neler yaptıysak yüzü bir kere gülmedi. Uykusunda bile ellerini ağzına götürmeye çalışıyor. Bir an evvel atlatmak istiyorum sizede kolaylıklar diliyorum
canVEannesi Yselimannesii emerken sakinleşicekte emmiyo işte neler yapıyorum görseniz deli galiba dersiniz. Memeye yaklaştırdığım an kıyametler kopuyo kafayı yicem
angelrosee Muge35 rica etsem benim kızımada bakabilirmisin uğraştıracaksam bana nerden bakıldığını yazarsanız bende bakabilirim 2 Haziran beklenen tarih 5 Mayıs da doğdu
Muge35 angelrosee 11 gün var bir sonraki atak dönemine . Harika haftalar uygulamasından bakıyorum telefonunuza indirebilirsiniz
Ozidem canVEannesi çok agır enfeksiyon atlattık ve çiş yaparken hiç sıkıntımız yoktu siz ihmal etmeyin İnşallah bir sıkıntısı yoktur
canVEannesi Ozidem öyle mi bana öyle dediler iyi bari dedim çişi yapabiliyo ama 😕sizede çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
ebrueymenefetlny Arkadaşlar benim bebeğim de bu ayın 18 nde 3 aylık olıcak 🙏 bizim de iki gündür sürekli ağlıyo sebepsiz ağlıyo bide bio gia gaz damlası kullamıyorun ondan mı bilmyirıum ama çişi kokuyo sanki bezini kokluyorum kokuyo bezdenmi neyden bilmyirıum
Aycamuss Muge35 rica etsem benimkinede bakabilirmisin 😊 23.01.2019doğum tarihi 21.01.2019 tahmini doğum tarihi erkek😊😊