bayb1 Selam qüzel anneler🤗qece mesaileri başlamıştır herhalde kızım 2 qündür kaka yapmadı sizce müdahale etmeliyim anne sütüyle besleniyo
Egemm bayb1 hayır tabikide canım anne sütü ile besleniyorsa zaten 10 güne kadar bile yapmaması normal
Gulelanaz bayb1 benim bebegim de 5 gun kakasini yapmadı ve yapabilmek için baya zorlaniyordu. Zeytinyağı sürerek bacak hareketleri yaptırdım hemen ise yaradi.
Aselimm bayb1 canim forumda birisi kimyonlu suyun işe yaradığını yazmisti,benim bebeğimde 4 gundur yapmiyordu denedim gercekten işe yaradi bizde de,siz de deneyin isterseniz 🤗
deletedmom4842 bayb1 2 gün için müdahale de bulunma biraz daha bekle 7 10 gün arası normal bu zamanı geçerse bir şeyler yaparsın
Egemm bayb1 ama sen alıltırırsan sürekli ister ve kendisi degil sen yaptırınca yapar canım o zaman daha kötü olur desteksiz yapmaz
Domino Bol bol emzir canım benim oğlum da 5 günde 5 kez yaptı sadece en son fitil verdim ve karnına battaniye sardım anca öyle yaptı ama felaket kokuyordu 🙊💩
Domino bayb1 evet genellikle üşüyünce öyle oluyor karınları ağrıdığı için. Sıcak havlu ve battaniye sarmak iyi gelir. 🙄
bayb1 Egemm evet biliyorum cnm çokta müdahale etmek istemiyorum işte o yüzden de buqün 4 qün oldu bakalım ne zamn yapçak
bayb1 Gulelanaz qaz sancımız olduğu için sürekli masaj yapıyorum ben her altını açtıqımda bacak haraketi karnına filan bekliyorum bakalım yapmasını inşlh kabız deqildir ya
Nur123 Aselimm merhaba canım biz de 25 günlük olduk ama çok gazımız oluyor geceleri hic uyumuyor 15 dk uyuyup tekrar ağlıyor kimyon ise yarar demissiniz Nasıl kullanıcam kimyonu ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ediyorum 😊
Gnazli Instegram da anne_kalbi_elimde diye bi sayfa var orda gaz ve kaka için masaj var. Kızım 4 gündür kakasini yapmıyordu. Faydasını gördüm tavsiye ederim.
yusufcan bayb1 benimki 6 gün 7 gün yapmiyi sonra kendi yapıyı anne sütüyle 10 gün bile bisey olmazmış