zeeynepp19 Başka marka kullanıyordum ama 40 günlük bebeğimin yüzünde saç derisinde göğsünde ve boynunda isilik gibi kızarıklar olmaya başladı baby me ürünlerini kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
2cocukannesi__ zeeynepp19 ne kullaniyordunuz ben dalin kullandım böyle bir kötü şampuan olamaz ellerimizi yıkıyoruz bübchen harika
Adtmoms zeeynepp19 Ben doğduğundan beri baby me şampuan kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şuan 2.5 aylık. Hatta bez olarak da baby me kullanıyorum onda da bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum
Okuroya Ben yeni doğduğu zaman 1 şişe baby me şampuan kullandım sorun yaşamadım. Sonra başka markaya geçtim
zeeynepp19 Okuroya çevremde de kullananlar var yorumları da iyi aslında olumsuz duymadım ama bebekleri biraz büyük oldukları için belki burda benimle aynı eş değer bebeklerde kullananlar varsa diye tavsiye almak istedim
zeeynepp19 Nursena0606 ya öyle mi bizimkinin saç derileri de kabarmıştı 😒 baby me tercih edeceğim o zaman
Glsn7581 Aslında en güzeli doğal zeytinyağı sabunuymus.kimyasal içerikli değil de külden yapılan.bir de bittim sabunu. Diğer markalarda ne kadar para ben yok şu bu yok deseler de arkasına baktığımızda ne kadar kimyasal olduğunu görüyoruz
zeeynepp19 2cocukannesi__ bende dalin kullanmak istemiyorum hiç iyi yorum duymuyorum çünkü dalin için ben johnsons baby kullanıyordum ama memnun kalmadım