gocebebirbayan 14 aylık bebeğim düştü dudağı patladı kızlar. Bayağı şişti. Kaç günde nasıl geçer. Calpol verdim çok ağlıyordu. Az rahatladı muhallebi de yedi. Krem de yok köydeyiz 😢 kaç güne düzelir. Çok üzülüyorum 😢
leopar gocebebirbayan bebeklerin hemen iyileşiyor merak etme 🙏🏻Çok geçmiş olsun ağrı kesici gecede ver yarına daha şyi olur kızımda 1,2 kere yapmıştır varsa dolap uçları sivri olan koruyucu falan tak
Duyulurum gocebebirbayan oğlum bir ay kadar önce yüzüstü yere düştü alt dudağı kanadı sonra da şişti ve morardı. Ama akşam eve geldiğinde babası fark etmedi bile. Üç gün falan belli oldu sonra geçti. Çok geçmiş olsun size de
YeniAnneIstanbul gocebebirbayan dudak patlamisi icin calpol vermene gerek yok bence benim oglumada 1-2 sefa oldu dustugu an aliyor yazik korkuyorlar ama sonrasinda cabuk geciyor bebeklerinki cok sukur
gocebebirbayan Eylusunannesiii Duyulurum Glsn7581 Nealakasivarrr Mommysharkdoodoodoodoo YeniAnneIstanbul Çok sağolun kızlar. Kanadı biraz yıkadım hafifçe sildim durdu kanı. İnşallah yarına toparlar. Onun canı acıyınca ben daha kötü oluyorum 😔
Glsn7581 Çok üzüldüm geçmiş olsun düşündüm hiçbir şey bulamadm.bildiğim tek şey bebek ve çocuklarda yaraların çabuk iyileştiği
Nealakasivarrr gocebebirbayan geçmiş olsun canım. Hiçbirşey Sürmene ve içirmeye gerek yok. 18 aylık 3-4 kez başımıza gelmiştir. Böyle durumlarda sadece sakinleştirmen yeterli. 4-5 güne birşey kalmıyor. Zaten ertesi gün dudağının şişi biraz iniyor
Mommysharkdoodoodoodoo gocebebirbayan kanama yoksa hiç müdahaleye gerek yok geçmiş olsun oğlum dişiyle değerdi düşerken dudağı patlardı hatta üst dudağındaki bağ da koptu bu sayede 😁 Allah göstermesin geçmiş olsun
fatmagl440_ 9aylik bebeğim kapı eşiğine vurdu ve dudağı patladı çok kanadı çok korkuyorum ne yapmam lazim