bonjour_maman Kızlar dün dişimi çektirdim ve sonrasında şiddetli Bi ağrı oldu evde apranax fort ağrı kesici vardı ve 1 tane yedim kızımı Bi 6 saat sonra emzirdim durmadı çünkü şuan korkuyorum bişey olur mu acaba bilgisi olan var mı
Bsrtncsy bonjour_maman geçen hafta bende kanal tedavisi oldum doktor parol içebilirsin dedi ama apranax hakkında bir bilgim yok.Ustte kalsın 👆
ikiprensannesii2 bonjour_maman Bilgim yok maalesef inşallah bir şey olmaz🤲🏼 Emziren ve hamile kadınlar sadece parol içebiliyor diye biliyorum keşke içmeseydiniz
bonjour_maman ikiprensannesii2 evde ağrı kesici olark bu vardı tek bende dyanlmayacak ağrı vardı içtim mecbur içmez olydım
Aliaslan1 bonjour_maman https://www.e-lactancia.org/breastfeeding/naproxen-sodium/synonym/ şöyle bir site var ilacın etken maddesini yazıp anne sütüne geçiş riskini söylüyor. Apranaxı yazdım düşük risk çıktı. Bi kereden bir şey olmaz sanırım
eceunverkanra bonjour_maman Öncelikle cok gecmis olsun🌸 Normalde emzirirken icilebilen tek agri kesici parol ama istisnai durumlarda doktorlar kâr zarar hesabi yapip baska agri kesici de verebiliyorlar. Ama siz ilaci ictikten 6saat sonra emzirmissiniz zaten ilacin etkinligi baya bi azalmistir bir sorun olacagini dusunmuyorum bence iciniz rahat olsun🥰
bonjour_maman eceunverkanra sağol canım 🌸internette yazınca çok kötü şeyler okudum ve korktum açıkcası yani çok zor durumda kaldığım için içtim ilacın yan etkisi ni falan gözüm görmedi ozmn 😔