Bugra2020 yavuzun bizde küçükken omuştuk 🌸sünnet külodu kullanmıştık çok rahat etmiştik değmiyordu pipisine belki kullanıyrısunuzdur
Elifkskl yavuzun 1 tatlı kaşığı 1 ölçek gelmiyor canım şurubun içerisinde ki kaşık 5 ml alıyor tatlı kaşığı ver yeterli
tosbilitostos yavuzun ben calpol ve pedifeni dönüşümlü kullanmıştım zaten direk orayı koruma amaclı bardak givi bişey koymuşlardı ama cok normal ilk 2 gün zorlu sonrasında sıkıntıaı olmaz inşaaallah canım o birazda korktugundan
Nazifeveumutunannesi yavuzun bize 1 hafta sonra sıyırmaya başla dedi. 1 hafta sonra başladığımda hafif yapışmıştı bile. Gün içinde devamlı sıyırdım bi kısmı açıldı. Az bi yapışıklık kaldı kontrole gittiğimizde dr. önemsemedi o zamanla geçer dedi müdahale etmedi.
Nazifeveumutunannesi yavuzun karton bardak kakasını yaptığında yaraya gelmesini de engelledi. Çok faydasını gördük biz. Bugün nasıl bebeğiniz inşallah biraz sakinlemiştir
yavuzun Nazifeveumutunannesi Bugün daha iyi ama pipisinin Bi tarafında şişlik var zamanla geçer mi acaba karton bardagı denemek istiyorum ama Dr poşete krem sıkıp koyun dedigi için eşim koydurmuyor yarın o işteyken koymayı düşünüyorum
KFsahin yavuzun karton bardak yerine furacin kremli spançı pipisine sarın ondan önce sarı kantaron yağı bolca sürün her bez değiştirmede bu ikiliyi yapın beze sürtündüğü için ağlıyordur pipisinin deliği sadece görünsün diğer tüm kısımları bol sürülmüş furacin merhemli spança sarın
Nazifeveumutunannesi yavuzun pipinin alt kısmı baya şiş oluyor endişelenmeyin. Bizim 1 ay olmak üzere yeni yeni indi şişleri
Pelinxx Bizim doktorumuz ağrı kesici fitil yazmıştı şuan hatırlayamıyorum adını. Biz kullanmamıştık bile uyuyup uyanınca bidaha hiç ağlamamıştı unutmuştu. 4 aylıkken yaptırdık bizde belki korktuğu için ağlıyordur bebiş