Baysey Dondurucuya neler yapıp atıyorsunuz kızlar, ben kurabiye falan koyuyorum ama elmalı kurabiye ya da kek falan koyan var mı, ramazan için neler yaptinjz
kaganege Baysey Bizde yazdan yaptığımız taze fasulye,bamya,patlıcan türlüsü,mantı,Starbucks kurabiyesi var. Misket kurabiyesi koyuyorum. Hazir yufkadan yaptığım böbreklerim var pisirdikten sonra donduruyorum 10 dakikada ısınıyor mis gibi oluyor.
Sarikuzumalp Baysey Kurabiyeyi bilmiyorum da geçenler de ablam kek yapıp atmış sanki yeni pişirmiş gibi yumuşacıktı. Bende yapıp atacağım kek mutlaka ☺️
nur_eayni_h Baysey börek kurabiye patlıcan lahmacun yufka böreğim içli köftem var mantı yapacağım bir de . Yazdan kalan bamya közlenmiş patlıcan filan var , nohutum var
Honki_Ponki Baysey yarın sarma sarcam nasipse bakalım birde içli köfte yapca he birde fellah köftesi yogurup şekileyip atcam dondurucuya insallah gecen bi denemek için attım çıkardım bir saat önceden sarımsaklı yogurt yaptım mis gibi oldu aynısı gibi
1ana1bebe Baysey Fellah kofte Bulgur koftesi Somelek kofte İcli köfte Borek Limonatalik portakal limon Haslanmis nohut İslatilmis fasulye Islatılmış mercimek Üzümlü börek Bunları yaptım canim, mantida istiyorum firsat bulursam
pattisanne Baysey yarın inşallah ekşili yuvalama hamurunu yapicam ve içli köfte yapıp buzluğa aticam fırsat olursa sahurlukta sigara böreği yapmayı düşünüyorum
oglum_ben Baysey nohut , kuru fasulye , taze fasülye , sigara böreği . Şuan için sadece bunlar var . Börekleri yeni sardım sahur için . Belki sarma vs. De yapabilirim
Bebegimicin1 Baysey nohut fasulye barbunya kızartmalık biner yemeklere katmak için küp kp biber doğruyorum ayriyeten börek boğça tatlı tuzlu kurabiye kozalak mantısı için yufka sarıp koyuyorum kozalak mantısı için kıymalı jarç haIrlayıp azar azar poşetliyorum sonra karnı yarık yemeği için iç harcını hazırlıyorum 6_7 patlıcana göre poşetliyorum sulu köfte için minik minik misket köfte kızartmak için normal köfte birde beyti kebabı için uzun uzun köfte normal etli mantı bamya falan yaprak sarma yazın limonata yapmak için portakal limon dilimleyip ğoşetleyip atıyorum benim buzluk böyle arada balık koyuyorum kestanede koymuştum ama onu bitirdim