aysegulcbo Aryakus merhaba atak haftası ne oluyor acaba yeni anneyim bilmiyorum bebeğim uykuya direniyor resmen bunla ilgisi olabilir mi 23.06.2019 doğması gereken tarih 27.06.2019da doğdu
Aryakus aysegulcbo merhaba canım bebeğin kızmı erkekmi atak haftası zihinsel gelişimiyle alakalı yeni beceriler kazandığı dönem bu dönemlerde huzursuz olabiliyorlar bakıyım ama benim bebeğimde aynıydı uyumuyordu bir türlü ozamanlarda şimdi 2 ay 7 günlük herşeyi oturuyor yavaş yavaş ☺️
Glstn Aryakus bizde 2 ay 7 gunluguz bir turlu duzene giremedik helede su son 3 gundur aglamaktqn heder oldu yavrum ne yapicagim artik sasirdim
aysegulcbo Aryakus merhaba atak haftasındayız galiba. 27haziran kız bebek ne kadar sürüyor gece düzenli uuuyordu iki gündür uyumuyor gündüz uykularımız zaten sıkıntılıydı desteksiz asla uykuya geçemiyor bebeğim tüm gün vız vız ataktan dolayı mı böyledir acaba birde normalde hiç sıçrayan bi bebek değildir sıçrıyor
aysegulcbo Aryakus merhaba atak haftasındayız galiba. 27haziran kız bebek ne kadar sürüyor gece düzenli uuuyordu iki gündür uyumuyor gündüz uykularımız zaten sıkıntılıydı desteksiz asla uykuya geçemiyor bebeğim tüm gün vız vız ataktan dolayı mı böyledir acaba birde normalde hiç sıçrayan bi bebek değildir sıçrıyor
Umrnkrhn Aryakus rica etsem bize de bakar mısınız 19,05,2019 dogdugu tarih, olması gereken 6,06,2019 kiz bebek
Ysmnbyrk Rica etsem bana da bakarmısınız? Kızım çok huzursuz kaç gündür 😔 uyku yok hiç .. doğum tarihi 03.06.2109 beklenen 09.06.2019 du
Aryakus aysegulcbo 1. Sıçramaya 9 gün var daha kuzum o dünyaya alışmaya çalışıyor suan benimkide öyleydi geçiyor biraz sabır lazım 🥰hiç geçmicek gibi ama suan özlüyorum emin ol canım 💛
aysegulcbo Aryakus ya öyle insan hem böyle geçmesin istiyor hem bi anda geçsin büyüsün ele gelsin dilinden anlaım istiyo ☺️Sıçramada nolcaz bakalım 🤭
Yenianne_2019 Aryakus kuşum bide bana bakarmısın 20 Mayıs 2019 tahmini Doğum tarihi22 Mayıs’ta doğdu erkek
Cerenb Aryakus rica etsem banada bakabilirmisn erkek bebek 3 aralık doğumu 12 aralık beklenen doğumdu
1-Prensesannesi Aryakus iyi akşamlar hanımefendi rica etsem banada bakabilirmisiniz atak ve sıçramaya, birde kaç gün sürecek? 26 martta doğdu ama beklenen tarih 5 nisandı kız bebek, teşekkür ederim