Htcaysima Allah rızası için Lütfen atak haftasındamıyız bakarmısınız😑2 gündür hiç uyumuyo ve çok huzursuz😢kızım 02.05.2019 doğumlu beklenen doğum 06.05.2019
Htcaysima Aryakus çok teşekkür ederim canım sağolasın😘diş çıkarma huysuzluğu desem daha erken sanki🙄salyası akıyo elide ağzında ama ihtimal vermiyorum🤣🤣
nesli_han12a Aryakus benimkine de bakıverir misiniz lütfen ? 23 Mayıs doğumlu tahmini Doğum T:10 Haziran kız
Dila61 Aryakus merhaba bizede bakabılırmısınız 20 hazıranda doğmamız gerekırken 11 hazıran sezeryab dogum yaptım kız bebek tesekkurler
5519 Aryakus bebeğim erkek 5 5 2019 da doğdu beklenen doğum 16 05 2019 bakar mısınız gündüzleir uyuyup gece uyumuyor ne yapmam lazım
nesli_han12a Aryakus tekellüm ederim rica etsem bi ekran görüntüsü atabilir misiniz içeriğinde neler yazıyo merak ediyorum da 🙈teşekkürler
nesli_han12a Aryakus tekellüm ederim rica etsem bi ekran görüntüsü atabilir misiniz içeriğinde neler yazıyo merak ediyorum da 🙈teşekkürler Aryakus
Bebegimucizem Aryakus merhaba bize de bakar misiniz 🙏🏻 29 haziran tahmini Doğum 2 Temmuz dogdugumuz tarih cinsiyet erkek 😣