Baakpnr- Deletedmom_36 yaaa oluyor bazen öyle değişik şeyler canım ben de nohut yemeğini çok severim ama pilavda nohuttan nefret ederim 😅
delirmeceler Mommyishome en sevdiğim şey kahvaltı hazırlamak 4 çeşit tatlılardan koyarım 4 çeşit peynir kızartılmış hellim patates havuç kızartması kesinlikle hamur kızartma sucuklu yumurta yada menemen domates salatalık salam sosis girit zeytini ve siyah zeytin simit pankek benim klasik menüm
Bebegimicin1 Mommyishome pankek pişi yapabilirsin yufkayı yağla sosis koy rulo sar 1_1.5 cm aralıklı kes fırına ver sararırnca al fırından köfte yapabilirsin zeytin salatası al oda güzwl oluyor ben bazen a101 ve bim şok prdaki rulo buxluk böreklwrinden alıyorum içinden 11 tane çıkıyor tadıda güzel oluyor kuymak yapmayı biliyosan kuymak yap krep yapabilirsin ister sade pwynirli otlu peynirli otlu krep gzüel oluyor
mavera95 Mommyishome canım senin Yaptığın çeşitleri ek olarak peynir tabağı hazırla domates salatalık yeşillik tabağı yap ayrıca Börek veya poğaça yap bir de yumurta salatası arkadaşlar da yazmış zaten yumurtaları Dora maydonozun varsa biraz taze soğan baharatlarla zeytinyağ ile çok güzel oluyor şimdiden kolay gelsin
bjkbb Mommyishome milföy yapabilirsiniz çok pratik oluyor. Birde mantarlarin ortasını alıp ortasına kasar rendesi koyup fırına koyabilirsiniz herkes mantar sevmez ama değişik oluyor aklıma gelen diğer şeyleri arkadaşlar söylemiş zaten 🙂
avaredolaniyorum Mommyishome fırında elma dilim patatesinize susamda ekleyin daha güzel oluyor. ya da hiç denemediyseniz fırında kremalı patates yapın derim müthiş 😋 ayrıca mantar graten favorim deneyin derim mutlaka çok beğenilir. geçen bir misafirlikte kahvaltıya ıspanak salatatası yapmışlardı yeşil elma kuzu kulağı nane nar eklemişler hafiften hiç ıspanak gibi değildi tadı ama çok iyiydi.
ogretmen61 Mommyishome bugün kahvaltıya misafirim vardı😂 patates kızartması, pankek, kıymalı börek, menemen yaptım🤗
Paradiseeeee Mommyishome mantarlı sebzeli sote yapıyorum börek yapıyorum baklava hamurundan yapılan börekler cıtır cıtır onu yapıyorum geneldenbetnşr çeşitleri yumurta haşlama vs papates kızartma falan
Uykusuzhergeceeee Mommyishome kuru domatesleri sıcak suda yumuşayana kadar bekletiyorum. Sonra küp küp doğrayıp içine 1 diş sarımsak, kekik,ceviz,nar ekşisi ve zeytinyağı ekleyip karıştırıyorum 😊