Mommyishome Ne yapıyorsunuz sevgili anneler ikramlık özel olarak? Menemen yapıp patates koyacağım fırına. Başka ne yapabilirim ki acaba sofraya koymak için çeşit olsun diye? O kadar uzun zamandır misafir ağırlamıyorum ki aklıma bir şey gelmiyor. Yardım edin nolur:(
dfn_2106 Mommyishome yumurta haslayin üstüne zeytinyagi, baharat dilerseniz balsamic sirke dökün.. sigara böregi ya da bir kolay börek cesiti.. salatalik domates peynir tabagi ve pekmez/bal/recel koyun.. sicak simit alin.. afiyet olsin simdiden ..
Gamzeburkan Mommyishome zor olmazsa börek veya en kolayından sigara böreği, krep yapabilirsiniz yada pogca simit alıp çeşit yapabilirsiniz en kolayı kahvaltı gibi geliyor bana hep 😁
AmyMom Mommyishome domates soslu biber kızartması.. bayılırım milföyden börek yapabilirsiniz pratik olur
Akare Mommyishome haşlanmış yumurtayı küp küp kesin, maydanoz ve nar ekşisiyle karıştırın bu çok sağlıklı ve güzel bir seçenek olabilir. Bir de yumurtayı çılbır şeklinde pişirip üzerine yoğurt yağ sos da olabilir. Pankek bile olabilir hatta.
Mommyishome Uykusuzhergeceeee kurundomatws salatası nasıl oluyor? Ben sadece baharat yağ şeklşndw yapıyorum ama salatasını bilmiyorum
Deletedmom_36 Mommyishome 1 demek roka ve dereotunu dogruyorum azcik yag limon tuz la karistiriyorum uzerine nar ayikliyorum sofrada hem renk oluyor hemde herkes cok begenir. Mantar cok yapiyorum Tavada borek yapaibilirsin kalem boregide olur Milfoy cok severim kahvaltida
Gunsss Sucuk, Yumurta kapama, pankek, börek, simit ekleyebilirsiniz birde pazar kahvaltısı olduğu için bruch gibi Rus salatası falan koyuyorum ben sofraya,
Daenerys Soğanı kavurup eldeki eski peynirleri ekleyip üzerine maydanoz koyabilirsiniz. Alternatif olarak. Hellim alıp onu da kızartabilirsiniz. Güveçte sucuklu menemen de güzel oluyor
Oykulina Mommyishome gecen gun misafir agirladim bnde sabh pisi kizartmistim ve arkadaslar cok memnun kalmisti
Uykusuzhergeceeee Mommyishome kuru domatesleri sıcak suda yumuşayana kadar bekletiyorum. Sonra küp küp doğrayıp içine 1 diş sarımsak, kekik,ceviz,nar ekşisi ve zeytinyağı ekleyip karıştırıyorum 😊