crazymommy Kuzeymiram Benim bi arkadaşım vardı adet olmamak için sırf durmadan Hamile kalacam diyordu 🤣🤣🤣🤣🤣
Minisinannesiii Kuzeymiram sağlıkla geldiler ya Hic fark etmez bari o kadar sancı cekmeseydim 😀 hic mutlu olamadim doğduğuna hatirlamiyorum bile doğumdan sonra 1 geceyi
Kuzeymiram crazymommy ahah mantikli 🤣. Benim hamilelik kötü geciyor ya dogurana kadar o yuzden hic bi turlu sansim yok 🤧
Kuzeymiram Minisinannesiii valla yanarimda birgun boyunca yerlerde sürünerek doktorlarin ayagina kapanip agladiklarima yanarim baska bisey degil 😂 . Ama evladimiz saglikli yanimizda ya cok şükür olsun hatırlar hatirlar aglarim 🤧
Kuzeymiram Nesrincente hic sorma bacim ya yakinda karnimiz şişince anlicaz hamile oldugumuzu sadece 🤣
Minisinannesiii Kuzeymiram ben 9 aylikken hamile kaldm seninki daha küçükmüş Allah yüzüne güler inşallah😀
Kuzeymiram Minisinannesiii amin ya ben daha cocuk istemiyorumda 😑. Senin bebiş 1 yasinda ozmn demi sen kac yaşindasin 🙃
Kuzeymiram Kadernur demekki bazilaeinda farkediyor bazilarinda farketmiyor . Yada erken gebelik olunca sabauncikiyor bilemedim 😃