Kuzeymiram Kizlar bu testi illa sabah ilk idrarlami yapilmaso lazim aksam yapsam nolur cikmazmi aksam yapan varmi
birmelekannesiiio Kuzeymiram ben sabah yapmadım doğru çıktı adetim 10 gün gecikmişti ve pozitif :) ama eğer adet günü bir iki gün geçtiyse sabah ilk idrarla daha net sonuç çıkar
Minisinannesiii Kuzeymiram ilk defa duydum ben öğleden sonra yapmıştım negatif çıktı adetim gecikti emindim ama kan testi de verdim pozitif cikti demekki ondanmis
Kuzeymiram crazymommy ya ben 6 ay once sezeryan oldum gecen ay ilk defa hasta oldum ama bu ay olmadim ustunden 10 gün geçti. Duzensiz olucak acaba o yuzdenmi yoksa biseymi var bilmiyorum korkayyruummm 😳😬
crazymommy Kuzeymiram Düzensizlik te olabilir canım. Ben hiç düzensiz lik görmedim ama kimisi 1 yıl adet olmuyor bile 🤔
Minisinannesiii Kuzeymiram 2 ay önce insallah yoktur diye diye hastaneye gittim süpriiz 5 haftalık olmuş bile oğlan da 11 aylık s.ctk kısacası çok tırsıyorum 😖
Kuzeymiram Minisinannesiii ayy ciddenmi 😄😄 rabbim saglikla almayo nasip etsin kucagina insallah . Ilk dogumun normalmiydi
Kuzeymiram birmelekannesiiio 10 gun gecti . Ama ben hamileyken hamileligimin ilk gununden beri midem bulaniyordu hamileligim 3 haftaliga dogru ogrendim benim belirti hemen oluyor 🙇♀️
Minisinannesiii Kuzeymiram yok sezeryan oldum 32 saat normal doğum sancısı çekmiştim 🤯 Allah razi olsun ❤
Nesrincente Kuzeymiram sabah net cıkar ama aksam olsada varda cıkar yanı ben adet günü yaptımyım sabah yapacaktım dayanamayıp yapmıstım cıkmıstı