Masalingonunannesi AnnaKurt o yuzden bilini olduğumuz seyler hakkinda yorum yapmalıyız tabiki doktor yerine geçecek sekilde degil
Bubenimoykum Winnithepooh coraplardan o 😂 Her gece pijamalar giyildikten sonra çorap izleri itinayla kașınır Bi rahatlama gelir ve uykuya geçilir. Şey gibi düşünün tüm gün kilotlu çorapla gezdikten sonra çıkınca bacaklarimizda Bi kaşınma olur 😂 🤭
Deletedmom_72 Masalingonunannesi İşte sırf bu yüzden sağlıkla alakalı konuları önce doktora danışmak gerekiyor.Burdan fikir alınabilir ama yorumlara göre hareket etmek bana aşırı saçma geliyor.Geçmiş olsun sizede
Seldabi Masalingonunannesi ayaklarini nasil surtuyor acaba merak ettim benim cocugum da kasiyor bacaklarini ust uste koyup ter icinde kaliyor
Masalingonunannesi Seldabi benim kizimda oyle oluyor ya ayaklarini surterek agliyor bazen sadece surtuyor hizli hizli
LinaTuba Masalingonunannesi benim bebeğinde ayaklarını devamlı sürtüyor ve huzursuz şuan 7 ay 25 günlük sizin bebeğiniz kaç aylık başka bir gözleminiz oldu mu
Masalingonunannesi LinaTuba 4 bucuk ayligiz ilk wtak surtmesi ile basladik sonradan karin guruldamasi geldi ardindan da kakada koku yesil renk ve kan
Masalingonunannesi LinaTuba gozlerde kaşınti dogdugundan beri gecmeyen hirilti gürültülü kaka ve en zoru cok sakin olan cocugum cok huzursuz oldu
LinaTuba Masalingonunannesi bu arada anlayamadım K bakmayın inek sütüne alerjisi çıktı dediniz 4 buçuk aylık ama
LinaTuba Masalingonunannesi bizde bu durumlar yok sadece ağzından kahverengi leke be kan gelmişti bu durunda benim göğsümün yarasına bağlandı doktor öyle söyledi yani
Masalingonunannesi Winnithepooh bebek oldugu icin atlamisim. Ayak surtmaesi dedim gaz sancisi gibi tepki veriyor diye yorum yapmistim