Muartay Miniktosbaa ben de var cnm hiç kullanamadık bebegim baska kanguruyu sevdi borooshbaby new age borcka rengi kot desenimgibi duruyor sıfır gibi
Yusra34 Miniktosbaa Babalinbaby var. Faturası herseyi duruyor az kullanıldı. 100 lira bakabilirsiniz netten.
Sariballim Miniktosbaa ben 100 tl sartıyorum mamadus ergonomik 3 kez falan kullandım posette duruyor tertemiz
Miniktosbaa Muartay oğlum 2 aylık acaba bu modeli rahat kullanabilirmiyim ki bi fikrin var mı canım modelden modele değişiyor sanırım kullanım
Sdks Abc Brava casual baby kanguru var canım sıfır civilden 130 tl aldım oğlum 20 dk durdu icinde beğenmedi sevmedi bidaha kullanmadık
Sdks Abc Brava casual baby kanguru var canım sıfır civilden 130 tl aldım oğlum 20 dk durdu icinde beğenmedi sevmedi bidaha kullanmadık
Acemiiiii feldspar oğlum ağustos doğumlu 4 aylıkken almıştım yani 6 ay oldu alalı ama dediğim gibi 3-4 defa evde 1 defada dışarda kullandım. 100’e veririm.
Acemiiiii Aselinannisi feldspar oğlum ağustos doğumlu 4 aylıkken almıştım yani 6 ay oldu alalı ama dediğim gibi 3-4 defa evde 1 defada dışarda kullandım. 100’e veririm. İnstagram adrei nedir